Kocabas canım özel takipliyim baştan diyeyim. Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri progestron kullanıyorum. Kahverengi akıntım vardı hep, hala var. 5.haftada kese vs büyümeme oldu bir iki damla da kan gelince iğne başladı direk doktor. Şuan 10. Haftadayız. Pazartesi gece 3 te kanamam oldu baya. Hastaneye gittik direk serum, progestron iğne, pruloton iğne yapıldı. Kesildi. Pazartesi öğlen siyaha döndü bende korkunca doktorum dedi salı gel yanıma olmicak böyle (akşam ve gece nöbetçi doktor var. O yüzden çağırdı tekrar doktor). Salı tekrsr gittim doktora kanama alanı temizlenmiş. Dün akşam yine kanamam oldu 3 4 damla kadar doktor dedi hastaneye direk gel yine. Kanama alanı tekrsrlamış 1mm ydi bu sefer Allaha şükür. Nöbetçi doktor dedi serumluk iğnelik kadar değil ama yok yapalım ben kafayı yerim böyle dersen yapalım dedi (doktorlar artık tanıdı yani aşırı panik biriyim. Bir de 9. Haftaya kadar riskli geçti gebeliğim 2 günde bir çağırıyorlardı o yüzden tanıyorlar). Bende dedim yapalım yoksa yerim kafayı. İğne direk kanamayı kesiyor zaten. Bazı doktorlar çok üstünde durmuyor ama isteyebiliyorsunuz.