Aysenur426868 Kizlar bu postu bu 4.acişimdir kesin her kontrole gittiğimde söylüyorum anormal durum görmedikleri icinmidir önemsemiyor doktorlar ama 3bucuk ayından itibaren şuana kadar 27 haftaligim vajinam ağrıdı ne bulantı çektim ne kusma vs ama vajinam acayip ağrıyor yatarken bile ağrıyor benim gibi olan varmıdır Allah rızası için yazın garip geliyor bu ağrı magnezyum gibi suda karışan bı toz verdi oda fayda etmiyor örnek dinlendim 2 saat yattım kalkıyorum kalkarken bile batıyor ağrıyor .
beyzzsenturkk Aysenur426868 bebek baskı yaptıgı icin agrır ya da kilo aldıgı büyüdüğü icin ya da kanala girdiği icin bende 30dan beri cekiyorum o ağrıyı ve bebegim kanala girmis doktorunuz bi alttan muayane etseydi keske belki bebek asagıdadır baskı yapıyordur sizde erken baslamıs galiba
Leylalyla Aysenur426868 benim doktorum normal demişti. Bebek büyüdüğü için rahimi tutan bağlar kasılıyor hatta keskin adet sancısı gibi sancı çekebilirsin demişti. O yüzden kanaman vs yoksa korkulacak birşey yok canım..
Gns-gur Aysenur426868 benim suan öyle 24 haftalığım geçmiyor ama doktorum dikkat et dedi dinlenmen lazım dedi benim bebeğin pozisyonu da kafası da orada olduğu için belki sizin cinsiyet nedir acaba
momlife_7 Vall bizde 20 haftalığız benim de agırmaya başladı bide geriliyor gibi değişik bişey oluyor ya kasılma gibi anlamlandıramadım 🥲
Aysenur426868 momlife_7 evet bacım sizin yine normal 20de başlamış benim çok erken başladı bu korkuyorum ya :(
Aysenur426868 Lütfen benim gibi aynı sorunu yaşayanlar yazın bacım Allah rızası için korkuyorum bı hastaligin başimidur yoksa hamilelikte normalmidir bu 2.gebeligim diğerinde son ayinda hafif kasılma gibi yaşadım oda normal geliyor düşününce son ayda kilo alır bebek baskı yapacagi için örnek ama bunda 3 aylıkken nerdeyse başladı çok erkenden vajina ağrısı da bazen bıçak saplanır gibi oluyor yani yatakta sen uyuyorsun dinleniyosun uzun saatlerde ama sabah kalkınca yataktan ağrılı kalkiyosun
MeltemEA Benimde aynı 27 haftalığım,uzun zaman önce başladı vajinamın kemikleri ağrıyor diyorum.Özellikle çok ayakta kalıp yürüdüysem dahada fazla ağrıyor.Doktora söyledim olabilir dedi,ağırlık yapmaya başladı bebek ağrır dedi.
Aysenur426868 MeltemEA napacaz böyle korkmaya başladım bacım.ne biliyim nete yazıyorum erken doğum diyor sezaryanim bide Allah yardımcımız olsun inşallah Amin herşey güzel geçer.insallah amin
Aysenur426868 beyzzsenturkk bende işin garip tarafı hem hamile kalıyorum hemde alttan muayene karşiyim kendim ilk aylarında ha kimse bakayım da demedi hep gittiğimde soyledim ağrıyı ultrason normal gorununcemidir nedir muayene şeklinde bakılmadi alttan
Aysenur426868 beyzzsenturkk aynen bende öyle düşünüyorum baskıdan dolayı fakat çok erken başlamasindan tedirginim bacım
beyzzsenturkk Aysenur426868 kendinizi yormayın olabildiğince yatın yaslanın ayakta cok kalmamaya calısın yatakta da yavas yavas dönün en kötüsü de o batma hissi
Aysenur426868 Leylalyla kanamam yok canım bacım Allah razı olsun ne diyim biz gibi olanda var demek inşallah güzel geçer amin
Leylalyla Aysenur426868 sıkma canını birde aklında bulunsun doktorum demisti ki ani hareketler yapma birşey almak icin uzanma ani dönüşler kalkışlar yapma hareketlerini yavaslat dedi. Bunlari yaptiktan sonra benim ağrılarım hafifledi canım
Aysenur426868 beyzzsenturkk bacım inan yatıyorum normal rutin işleri ev işlerini bitiririm öğlene doğru yatıyorum da dinleniyorumda ama yine aynı gece misal uykuya yatiyosun sabah kalkiyosun yataktan ağrılı uyanıyorum kalkarken batıyor insan haliyle tedirgin oluyor deisik bı agri
Aysenur426868 Gns-gur benimki kız aşağıda duruyor aynen öyle hissediyorum ama doktor bana bu şekilde aşağıda şöyledir böyledir hiç yorum yapmıyor ki haliyle bende bu ağrıdan çekiniyorum ve tedirginim çok önceleri başladığı için tamam şuan 27 haftaligim ama yaklaştık 14. haftalardan itibaren boyle
Gns-gur Aysenur426868 benim erkek benim de sanki bacaklarımın arası tutulmuş gibi doktorum Progestan verdi bide uzanacağım sürekli haftada bir kontrol alttan Rahime bakıyor uzunluğuna açılma var mı bence sende git baktır Allah korusun bu ağrıları dikkate almalıyız
Aysenur426868 Gns-gur bakticam bacım bide şöyle bişey var bu benim 2. İlki sezaryan oldum yani normal dogurabilirmiyim altta olunca ihtimali var demi