zuhaall Kubrabsyg45 31 haftalık oldum benimde bel ağrısı ve kasık ağrısı bebek hareketli benimde adet olacakmışım gibi ağrım var ama Dr bana bunun normal olduğunu söyledi ayaklarını sırtını hep sıcak tut farketmeden üşütüyoruz birazda ondanda olabiliyor ama benim akıntım hep beyaz geliyor senin ki öyle değilmiş bi doktoruna ulaşmaya çalış o sana ne yapman gerektiği daha iyi söyler
Kubrabsyg45 zuhaall devlet takipliyim canm evet akıntı çok olduğu için korktum şimdi geldim acile bekliyorum bakalım hayırlısı
aogoya Kubrabsyg45 bende aynı şeyden şikayetçiydim Hiç bir sorun yok daha çok yer açmaya çalıştığı için kaslar gevşiyor ve oraya ağırlık geldiğinden öyle bir ağrı hissettiğimizi söyledi doktor korkulacak bişey yok 🥰
zuhaall Kubrabsyg45 anladım canım umarım kötü bir şey yoktur bebeğin sağlıklıdır sonuçtan benide haberdar eder misin merak ederim ben
aogoya Kubrabsyg45 a ben akıntıyı okumamışım akıntı varsa mutlaka görünün inşallah bişey yoktur içinizi ferah tutun 🌸
Kubrabsyg45 zuhaall enfeksiyon varmış , genelde yukarı tarafta ağrı hissedersen gel dedi. Şuanlık bir sıkıntı yok nst falan iyi şükür 😊 teşekkür ederim ilginiz için de
zuhaall Kubrabsyg45 çok sevindim bebeğinizde bir şey olmadığı için bol bol su içmen gerekiyor galiba enfeksiyon için en kısa zamanda geçer inşallah ☺️
Kubrabsyg45 zuhaall inşallah canım. , Çok dikkatlo olalım. Kadın doğum acil o kadar kalabalık ki ister istemez etkileniyoruz. Herkesin ayrı derdi sıkıntısı var . Bolca dinlenip su beslenme derken hem bize hem bebeğe yararı olan tek sey
Udu Kubrabsyg45 ayyy ben bu sol kasığım batıyo sabahtan beri adet olacagim zaman ki gibi bi agri bole bi gerginlik var sanki rahmimin üstünde bi garip anlamadim
Kubrabsyg45 Udu sizinde olabilir enfeksiyon dikkat edin. Erken doğuma kadar sebep oluyor dedi doktorum
zuhaall Kubrabsyg45 keşke su içebilsem midem bulanıyor su içerken içine limon filan koymaya başladım tadı değişsin içebileyim diye nerdeyse 1 litreyi zor içiyorum
Udu Kubrabsyg45 4 gun sonra kontrolum var ama suanda antibiyotik kullaniyorum zaten insallah ole bişey yoktur