Nurrmerttt- Hanımlar Tuzla Devlet Hastanesi’nde ikili tarama testi yaptıran var mı ? Kaç günde sonuçlarınız çıktı ? Sonuçlar e nabıza düştü mü ?
Aynenkanka Nurrmerttt- ben de devlette yaptırdım 5 gün sonra çıktı e nabıza düşüyor ama detaylı bilgi yazmıyor. Gidio laboratuvardan sonuç kağıdını alman lazım
_peritozu Nurrmerttt- testi yaptırdığım gün hastane ziyaretlerinde işlemlerim görünüyordu sadece, şimdi postunuzu görünce bakayım dedim bu arada 3 gün oldu yaptıralı sonuclarım diye bi sekmede gelmiş sanırım cıkmıs sonucu
Aynenkanka Nurrmerttt- e nabız ana sayfada sonuçlarım kısmına tıklayın, eğer çıktıysa ikili test diye yazıyor zaten
Aynenkanka Nurrmerttt- değer normal ya da referans dışı yazar sonucun değerlendirmesini zaten doktorunuz yapacak google dan falan sorgulamayın bilgi kirliliği çok fazla
Melinayinannesi Aynenkanka ya ben sonuclarim diye bir sekme goremedim radyolojik goruntulerim sekmesini mi kastediyosunuz acaba? Orda goruyorum fakat normal ya da referans disi gibi herhangi bir sey yazmiyor. Benimde 1 hafta oldu yaptirali.
ma93 Nurrmerttt- bende tuzla devlet hastanesinde yaptırdım . E nabiza düşmedi. Sonuç yerindende bakmiyorlar doktor direk kendi bilgisayarindan görüyor. 15 gün sonra gitmiştim doktorun yanına