Aysee6346 ZeynepNilDuran bende dikat ediyorum 3 gün oldu diyete gireli ama çok zorlanıyorum çünkü canım aşırı tatlı birşeyler çekiyor ☹️
Papatya24 Elvin37 Benim de aynıydı gebelik şekerim de çıkmamıştı un ve şekere dikkat et dedi tam buğday ekmeği yemeye başladım ve tatlıyı azalttım 3 hafta sonraki kontrolde düzelmişti
Ftm124 ZeynepNilDuran çok teşekkür ederim dün benim için çok zor bir gündü. Bebek ters dönmüş bide. İçini rahatlattınız. Evet dikkat efeceğim. Allah razı olsun çok teşekkürler 🫶
Ftm124 ZeynepNilDuran son bir şey sorsam ölçüm aleti mi aldınız? Bir de ne kadar sıklıkla ölçtünüz? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Allah doğum kolaylığı versin 🫶
ZeynepNilDuran Ftm124 ölçüm aletini endokrin doktoru yazıyor, raporla eczanede. Alıyorsunuz , günde 6 ölçüm ana öğünlerden önce açlık ve ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk şekeri olarak ölçüyorsunuz. Not alıp doktorunuz kontrol ediyor.
Ahuum Ftm124 150 tlye aldm bn doktorun yazmasını beklmedı m . Eczane verıyor. Aclık ve yemekten 1 saat snra ölç.
Ftm124 ZeynepNilDuran zeynep hanım şeker ölçüm cihazınızın markası nedir? Benden tekrar 75lik şeker ölçümü istedi ama diyet devam eder ölçüm yaparım düşmezse gelirim tekrar dedim zaten aşırı yüksek çıkmamıştı
ZeynepNilDuran Ftm124 Ftm124 doktor yazdığı raporla almıştım, viva checks diye bir marka. 75 ilk en ideal olanı. 100 lük de tanı koymak İçin yapılıyor. Benim 75 de hafif yüksek çıkmıştı sonra 100 lük yapıldı tanı kondu. Endokrin doktoruna gittim o da diyetisyene yönlendirmişti. Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider 🙏🏻 yürüyüş yapabilirseniz o da şekerin düşmesine yardımcı.
Ftm124 ZeynepNilDuran çok teşekkürler ben tekrar şeker almıyım diye yaptırmadım diyet devam efeyim dedim çok öok sağolunnnn