Rapunzelinanasi Aybigesrky işkembe çorbası falanda versin ya kış vakti bağışıklığı yükseltir 🤦🏻♀️ hey Allahım ya
hayalperest2310 Aybigesrky ayy ilk defa duyuyorum yeğenlerimde annem su vermeye bile izin vermezdi 5-6 aylık olana kadar ki doktorlarda öyle diyor
Aybigesrky Deletedmom_116 bende soyledim canim benim ilk onun ikinci bebegi olunca digerinide oyle buyuttum bak saglam dedi tecrubesiyle konusmaya calisti kendince😁
Deletedmom_116 Aybigesrky Allah masum sabiyi korusun tecrubeymiş anne suttu dışında mamayı bile onermiyolar mantığa bak ya
Aybigesrky Aybigesrky tabiki daha dunyaya yeni yeni alisiyo mamayi hazmedemeyip kusabiliyo iki aylik bebek sonucta
Beyabann38 Aybigesrky benim kızımda kolik bi bebekti evet cok zor bi durum gercekten ama yaptıgi yanlis o bi çözüm degil malesef bagırsak mide yapisini bozada bilir
bebeklerimveben_ Kesinlikle şikayet edilmesi gerekiyor ben 5 aylık ek gıdaya başlayacaktım mama veriyorum diye doktor bana asla dedi 180 gün dolmadan olmaz dedi vücut 180 gün dolmadan yanş 6 aylık olmadan kendini tamamlamıyor