Aybigesrky Kızlar bir arkadaşım iki aylık bebeğine çorbalar yoğurtlar veriyor ben mama verirken tereddutte kalıyorum aklım mantigim almadi ama cocuk onlri yerken halinden cok memnun cevrenizde varmi boylesi
yabadabaduu Aybigesrky yok artık 😤 çocuğa yarın öbür gün birşey olsa ne yapacaklar manyak bu insanlar ya
3MelekAnnesiiii Aybigesrky ilk defa duydum sasirdim. Doktorlar bile sut sut sut dio o kadinin amaci ne?
Aybigesrky yabadabaduu doğru olmadigini soyledigimde cogu annenin yaptigi soyledi kendimden suphe ettim bi an
Aybigesrky gamzosgamzos olmasi gereken bu canim sutten aliyo zaten herkes yapiyo demesine sasirdim sordum
Merveofs O kadar da değil canım yaa… Ablam 2.5 ayda pirinç unu vermeye başlamıştı şimdi benim bebeğim 4.5 aylık bana da ver diyor asla ona bile yanaşmam.. Anne sütü alıyor şükür bazen yetmiyor takviye devam sütü veriyorum o da az bir miktar yani
hayalperest2310 Aybigesrky mideyi bozar aman aman sakın ha herseyin bir zamanı var Allah bilir o bebeğin bağırsağı ne hale gelir hangi akılla veriyor 😳
Beyabann38 Aybigesrky benim kızımda kolik bi bebekti evet cok zor bi durum gercekten ama yaptıgi yanlis o bi çözüm degil malesef bagırsak mide yapisini bozada bilir
hayalperest2310 Aybigesrky ayy ilk defa duyuyorum yeğenlerimde annem su vermeye bile izin vermezdi 5-6 aylık olana kadar ki doktorlarda öyle diyor
Aybigesrky Aybigesrky tabiki daha dunyaya yeni yeni alisiyo mamayi hazmedemeyip kusabiliyo iki aylik bebek sonucta
Aybigesrky Deletedmom_116 bende soyledim canim benim ilk onun ikinci bebegi olunca digerinide oyle buyuttum bak saglam dedi tecrubesiyle konusmaya calisti kendince😁