Tbayram Babykalamar Saydığınız her şeyi çok çok yiyorum her gün ah hele tatlı tabak tabak yerim😋 ekmek hamur işi tam bir gün tabağı istiyorumm şuan🤭
Zmlov3 Tbayram 10+6 günlük hamileyim bugün doktorum 1kg aldığımı soyledi iyi haber ama ilerdeki günlerde degisebilir 🙈
Betulaa Ben 27 haftada 3.5 kilo aldım ama ideal kilomun üstünde hamile kaldığım için diğer kadınlardan az aldım herhalde bir de hergün yürüdüm sağlıklı beslenmeye çalıştım ( 176 cm e 80.5 kilodaydım başta)
Tbayram Damlanek Bende biraz üzülüyorum kıyafetlerim olmayınca saçlarımı da boyatamadığım için iyice bakımsız hissediyorum kendimi tek tesellim güzel bir şey için hepsi ve geçici doğumdan sonra biraz iradeyle eski kiloma dönerim diye düşünüyorum ama ilk yapıcağım şey saçlarıma kavuşmak olacak🤭💖
Damlanek Tbayram bende aynı haldeyim beyazım yok ama saçım yarıya indi bakımsız gibiyim hep evdeyim aynaya bakasım yok kendimi uzun zamandır böyle hissetmemiştim ne diyim sağlık olsun en azından kısa bir süre 🥲
Meloo35 Tbayram 3 ayın içindeyim 2 kilo falan aldım şişkinlik gibi bide çok bulantım kusmam olmadı sağlıklı beslenirim derken kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum ama dikkat etmeye çalışıcam
Edafmo Kirmizibalik1 ben kalçamda ödem oluşması sebebiyle işten çıktım ve hamileliğimin çoğunu yatarak geçirdim sadece yemek yapmak için kalkıyorum… Durdukça acıkıyorum, gün içinde ağzım hiiçç boş durmuyor.. bilmiyorum millet nasıl bu kadar az alıyor 🥺
Edafmo Summerwine bende kilolu hamile kaldım kiloma kilo kattım ahahaha 20 kilo alırım diyodum da 30 u görücem bu gidişle 😂
Tbayram Damlanek Benimde öyle beyaz yok ama saçlarım kızıldı hatta kırmızı denebilecek kadardı şuan tuhaf bi renk oldu kısa süre ama geçmiyor bi türlü🥲