Alaraacar Benim arkadaşım 38 de çatı muayenesi oldu bir iki gün sonra suyu geldi bebeğin suyu azaldığı için sezaryen oldu normal istiyordu
nutellaningizlitarifiyim Alaraacar Suyu iyi dedi doktor sancılarım başlar inşallah da açılma olur bu hafta doğururum 🤲🏼 Çoğu kişinin muayene sonrası kısa zamanda doğum olmuş sanırım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ♥️😘
Emomm nutellaningizlitarifiyim benim aşırı sancım olunca 37+6 da çatı muayenesi yapmıştı doktorum. 1 cm açılman bar demişti. 3. Gün nişanım geldi. 4. Gün akşam 10 gibi şiddetli sancılarım başladı. Gece doğum oldu.
nutellaningizlitarifiyim Emomm maşallah benim de böyle hızlı ilerler inşallah peş peşe nişan sancı ve doğum 🤲🏼♥️
EymeninAnnesi__ nutellaningizlitarifiyim ben 35 te oldum cati muaynesi dogumuda tetiklemedi 38 de sezeryan oldum
Nazlitokgoz 37+1 de 2 cm açılma var dedi, 38+1 de 2-3 cm açılma var dedi ama hala başı kanalda değil nişan falan da gelmedi sanırım hemen gelmicek
nutellaningizlitarifiyim Zeynepsari34 çekinecek bişey yok doğal bi durum bu kendinizi kasmayın rahat olun 🥰
Hazl12dhgfj nutellaningizlitarifiyim cnm zamanı dolunca gelir o bide kilo alsin yada almasın desekte Bos suyun içinde kaldıkları sürece şişiyorlar oğlum doğduğunda pofuduktu bir kaç saat içinde bütün puflugu giti ufacık kalmıştı bide ayıptır söylemesi ilişkiyi tafsiye ediyorlar hem normal doğumu kolaylaştırmak için Rahmi esnetigi icin hemde 38 hafta üzeri oldumu tafsiye ediyorlar yinede sen bilirsin ben diyorum diye birşey yapma cnm kendin doğru bildiğini yap her zaman sağlıcakla kucagina al inşallah 🙏
nutellaningizlitarifiyim Hazl12dhgfj cinsel ilişkiyi biz kesmedik hiç doktorumda 35den sonra tavsiye ediyordu zaten sadece ilk iki ay yasaktı o kadar kilo için de evet doktorum da dedi tam ölçüm olmuyor her zaman 200-300 eksik çıkıyor ilk hafta hemen hemen yarım kilo kaybeder dedi teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏼🫶🏼😘
EymeninAnnesi__ nutellaningizlitarifiyim dogum sancılarım erken başladı kuzum sezeryan olacağım halde catı muaynesi oldum 2 kez o gece hastanede kaldım zaten oğluşum erken gelmek istedi 😆 ama sukur 38 ze kadar ikna ettik durdurduk. 😆😆😅😅😅