Gzdeee11 balporsuguu biz sezeryan olucaz ciğer geliştirici de vurdu doktor hayırlısı neyse o olsun artık
Gzdeee11 Elifsntrk ilk zamanlar çok düşünüp ağlıyordum şimdi pek takmıyorum kafama hayırlısıyla bir doğuşun alır elbet kilosunu pazartesi başka bir doktora gidicem o ne dicek bakalım
Elifsntrk Gzdeee11 tabiki öyle hiç dert etme kendine minnak doğan bebekler daha çabuk büyüyor oğlumdan biliyorum iriydi ondan küçük doğan bebekler onu geçti yeter ki sağlıklı olsun:)
Dicle_deniz Elifsntrk benim de 34 haftalık doktor karnı zayıf dedi 2200 grm azmış başka ilaç kullanmamı önerdi sabahtan beri düşünüyorum acaba neden kilo almamış halbuki herşeyden yiyiyorum
Elifsntrk Dicle_deniz bende yiyorum ama maalesef benimde aynı doktorum kötü bişey demedi normal dedi aslında ama birazcık daha alsalar iyi olucak gibi
Gzdeee11 Elifsntrk Aynen öyle ilk oğlum 3 kilo doğmuştu bu da muhtemelen 2700 falan doğar dedi doktor öncelikle sağlık tabiki
nurellaa212 Elifsntrk benimki 35 haftalıkken 2400dü daha gitmedim doktora şimdi kaç oldu bilmiyorum canım, ama doktorum 1 hafta geriden demişti bana