Gebeyizbiz Hllhbn Ben 335 TL veriyorum da indirimli olarak asıl fiyatı 460 TL diye biliyorum yanlış olmazsa
Leyla_lala Sevin21 ben dünya park hastanesinde ömer yalınkayaya gidiyorum zaten bizim aile doktorumuzdur herkes onun yanında doğum yaptı. 2 gün önce gittim yılbaşı indirimi vardı 285 tl verdim sonrasında 350 tl olacakmış sezeryanı sordum şuanlık 8 bin dedi
Hllhbn Gebeyizbiz hı yok yanlış anladınız muayene ücreti değil, doğum ücretini biliyo musumuz diye sordum
Tgcccc mommysss1 diger yerlere gore dogum uygun geldi bana , ama muayene cok pahalı. Yani şöyle ki 800 verip ayda 1 kez gitmek gerek,ya da 10.gun icinde 2.muayene gidilebilir . 10 gun içinde ücretsiz oluyor ya bütün özel yerlerde.
mommysss1 Tgcccc 34 haftadan sonra sanırım çoğu yer haftada 1 çağırıyor. Son aylar 2 muayene zorlayabilir belki. Bide memorial de doğum ücreti ne biliyor musunuz
Ledeyna21 Sevin21 memorial Burhan özele gidiyorum bu ayki kontrolüm daha var bakalım ne kadar zam olmuş
Bilibili23 Hgmr19 aaa bende o hocaya gidiyorm ama ayrılacak diye duydum bilginiz var mı acaba ben 20 gündür gitmiyorm haberim yok da
Bilibili23 Hgmr19 ayrıca fişi indirimli olacak şekilde 230 TL zam mı geldi acaba ben bı kaç defa gittim o şekilde idi
Hgmr19 Bilibili23 yeni yıl da tüm özel hastaneler ücretlerini güncelliyor. 435 normalde ama ben öğretmenim %20 lik kamu indiriminden yararlandım.
Bilibili23 Hgmr19 Hgmr19 çok tşk ederim kızkardeşimin arkadaşida gidiyor devlete geçeceğini söylemişti bende üzülmüştüm hatta