Mihra ben değerlendirdim ovülasyon ile sonucu beklemekteyim hepimiz için hayırlısı olur inşallah :) çift çizgiyi gördüğünz zaman peşpeşe 3 günü değrlendrimeniz gerekiyor
Mihra Deletedmom429 İnşalah benmde olmştur inşallah seninde olur benm adet günüm geçti test yapmaya tırsıorm artk :) 2 aydır da gecikmeli adet oluyorm
Deletedmom429 Seherr valla yaa bide bunu deneyelm icimde kalmms olr dedm aldim tutmzsada dha ugrsmaycam cok stres bu bebek isi yaa oncdn aklmzda yoktu dort aydr deli gbi olsn die neler ypiom buda olmzsa ise saldim cayira mevlam kayira yapcz 😂
Deletedmom429 Mihra yaaaa ins tutmustur arkdm dha gcen iki gn gcti adeti kan vrdi cikti tbi herste ayni olmuoms gec dollnme die bsyde vr cmki ins tutunmust bebisin icini ferah tut gzl seylr dusn😊🙏
Bahcedomatesi Seherr kızlar bence hep sırtüstü yatmayın başka pozisyon deneyin. Ben hep sırt üstü yatıyom son zaman ama sanırım başka bi poziyonda kalmıştım o zaman hamile kaldım 🙈
Mihra Deletedmom429 amin canım 33.gün oldu bugün benimde geçen ay 42.günde oldum günüde tam belli degil ki
Deletedmom429 Mihra adetmi o kdr gecti ohaaa afedersin senelrdir hep gununde oluorm bende boyle sylri duyunva sasiriorm bayagi gecmis snnde olblr gectr dollnme neden olmsn neler duyuyorz adet olup surkli smra hamile olgnu oggrnnlr bile varmis 😂
Mihra Deletedmom429 yok tabiki o kadar gecikmedi 6 gündğr geckti diğer adet günümden bugüne kadar olan süre 33.gün oldu 28. günde adet olunur ya
Seherr DuyguEyupoglu tatlım bişey sorucam dün test koyuydu değerlendirdim bugünse çok silik çıktı test bu yumurtlama gerçekleştiğinimi gösteriyo :)
DuyguEyupoglu Seherr Evet büyük ihtimal yumurtlaman gerçekleşmiş işi şansa bırakma bugünüde değerlendir derim 🤭😁
Seherr DuyguEyupoglu teşekkür ederim :) dua edin bana kızlar bu ay sonunda sevinmek istiyorum artık 😇😇
Deletedmom429 Seherr ins hamis olursn kuzum bunay tutar bende halen silik olmya devam edio kaynanndn glnce dun gece dedm degerlndrlm nolur nolmz cift cizgyi gorene kdr ypiorm takvimde bu hafta gzkuo 27snde silik halde gdiorz bakalm ne zmn yumurtlycm😂
Seherr Deletedmom429 benimde takvimde 28 görünüyo ama teste göre dün başlamış :) bakalım nasıl olucak valla düşüncesi bile kalbimi hoplatıyo bide müjdeli haberi alırsam deliririm valla 😂😂
Aysel123krblt Deletedmom429 hayırlı akşamlar ovulasın testi var eşim eczanede çalışıyor bana getirmişti ama benim için gerek kalmadı çok şükür siz testi yapın yumutlama zamanınızı öğreneceksiniz o zaman dikkat ederseniz inş olur ☺️
Medusa Ahah ya ovülasyon testine ne gerek var kızlar, her gün yapın tutar o 😂 biz ayda neredeyse 2 gün yapmadık, o ay hamile kaldım zaten