EraSoniC 2prensesannesiiii valla eşimede onu söyledim vurulmaya başlayınca sadece benimle alakalı bir sebepten böyle birşey olsa umursamam bunu ama söz konusu sana muhtaç bir can olunca ona iyi gelsin diye herşeye katlanıyor insan. Yeter ki onlar iyi olsun sağlıkla mutlulukla kucaklayabilelim başka bir isteğim yok Allahtan evet zor sancılı bir süreç ama mutlaka dayanma gücünü sabrını verecek rabbim 🤲🏻
EraSoniC Serap05 gerçekten insan yaşarken anlıyor canın acıyor ama bebeğini düşünüp şükür ki alınabilecek bir önlem var diyo insan çok karışık duygular vallahi ya 😊
Serap05 Aynen öyle valla yeterki iyi olsunlar gerisi önemli değil her acıya razıyım yeterki iyi olsun evlatlarımız
boymomyz EraSoniC İğne görünce ağlayan ben ilk iğnem vurulacağı zaman yarım saat ağladım . Simdi kendim vuruyorum iğne hemen giriyor içindeki yakıyor oda hemen geciyor canım alışıyorsun çok abartılcak gibi değil . Ben yaptıysam herkes yapar öyle söyleyim 😂
EraSoniC boymomyz yaaa valla güldüm bende bunyazınıza ay banada nasip etsin ya rabbim ben iğne serum çok severim normalde iğnede yaparım falan ama bu karındannolunca çok garip geldi acısı ama alışcam mecbur 😂
boymomyz EraSoniC Hemen geciyor acısı ya zamanla alışıyor insan 🥰 Bazen kanayadabiliyor ben çok korkmuştum kanadığında 😅 İlk başta çok zorluk cektim arkadaşlarımı görüntülü aradım vurdum sonra ultrason fotosunu koydum baka baka vurdum 🌸
Allahkahretmesin1 EraSoniC ben de kullanıyorum her gün iğnenin havasını aldıktan sonra dik şekilde batırın ilacı da yavaş verin sonrasında iğneyi yaptığınız yere kolonyalı bir pamuk ile bastırınca çok acımıyor en fazla 3-5 saniyelik bir acı oluyor bende geçiyor sonra ilk zamanlar biraz zor oluyor ama sonra alışıyorsun geçmiş olsun 😊
Lazz61 EraSoniC gayet normal, üzgünüm ama hep böyle. İlaç dağılırken yakıp geçiyor sanki , buzdolabında olunca sanki daha çok yakıyor yarın deniycem bugün hiç acımadı neredeyse nasıl sevindim anlatamam 😂
EraSoniC Lazz61 valla bende soğutup denedim yine aynı oldu 😂 ilacın yakacağı var gerçekten yakıp geçiyor vurunca 😂
EraSoniC boymomyz valla bende yazınızdan sonra bu akşam ki iğnemi kendim vurdum 😂 ahahah sonrası göz yaşım pıt 😂 ama mecburiyet alışcaz napalım 🤍
Lazz61 EraSoniC bir de ağda yapar gibi her steril edişimde “ yok yok temiz olmamıştır “ bi daha silip zaman kazanmak 🤣🤣 haaa bi de asla iğnelerim atmıyorum biriktirip saklıycam zilli doğsun ilerde eline vercem bak anan neler çekti diye 😜
boymomyz EraSoniC Yaaa çok sevindim 😍 Zaten iğne direk giriyor canım havasını almayı unutma can acıtıyor diyorlar gecenlerde uykulu yaptım havasını 3 gün almayı unuttum ama uykulu olduğumdan anlamadım 🤣 Diyorum ya ben yaptıysam herkes yapar ben asla canıma kıyamam yeminle kan verirken gözüm doluyordu bakamıyordum . Serum yedim ağlıycaktım eşim tutuyordu çok ama çok korkağım 😅 Doğumda napcam onu hiç bilmiyorum 😂
Bebeto6161 EraSoniC EraSoniC havasını alıp vurun yoksa çok ağrır ve kitle oluyor bir süre ona dikkat edin hava yapıyor ağrı ve kitle deri altında
EraSoniC Bebeto6161 ben hiç hava göremedim içinde ama yarın vururken birdaha bakayım birde kitle çıkmasın başıma valla 😂
EraSoniC Lazz61 ya varya bende sürekli siliyorum o silme faslı hiç bitmiyor 😂😂 aynısını düşünmediysem ne olayım ilerde öfleyip pöflerlerse bak yavrum bu iğneler zaten yaktı canımı ama bunlar ne ki bide sen yak çocuuum demelik tam ahahaha 😂 😂 😂