Dilaraa23 Kızlar 26. Haftamdayım iç çamaşırıma su gibi akıntı geliyor aralıklarla, başına gelen var mı normal bi durum mu bu haftalarda? Akışkan iltihaplanma değil su gibi bildiğimiz
Mela2 Dilaraa23 miktar önemli bir ped koyup test edin eğer ped dolup taşıyorsa doktora söyleyin gerçi bu haftalarda pedi dolduracak su bile yoktur içeride günlük ped ile deneyebilirsiniz.
Nurselnurcan Dilaraa23 eczanelerde bunu anlamak için özel ped satılıyormuş bence gidip sorup alın mutlaka.
yagizegemom Dilaraa23 bende aynı durumdayım canım 27+4 deyim bi kaç gündür su gibi akıntım oluyor sebebini bulamadım 🤦🏻♀️
nergis_a Dilaraa23 suyun siziyor olabilir canim bir acile gorun benimde 14 ve 17. Haftalarda iki kez geldi suyun azalmis alalim dediler ben istemedim suan iyi suyumuz
Ellove Afedersiniz ama altiniza mi kaciriyorsunuz farketmedsn bende arada kaciriyorum da hatta en son hastanede kacirdim tam muayene olurken doktor suyum geldi geldi ayaga kaldirdilar hastaneyi megersem altima isemisim😁
Dilaraa23 Ellove Yok canım kokusuz 😂 bide rengide su rengi. Yoksa suyum geleceğine altıma kaçırmayı tercih ederim 😁
Aysenur46- Dilaraa23 canım benimkide öyle ama ben progestan kullaniorum oyuzdende gelevlir dediler sen testi yaptınmı 💕🙏🏻
Dilaraa23 Aysenur46- yok canım bu durumla ilgili birşey yaptırmadım henüz gece acile gidicem bi baksınlar diye