goncacan Sumeyyye ya benim sancılar için erken biraz 33.haftadayim erken doğum riskim var dogmasin diye uğraşıyoruz ama sizin eğer zamaniysa sağlıkla alirsiniz inşallah kucaginiza yakın zamanda
Sumeyyye goncacan bana serum felan taktılar sancı durdurmak için ama daha da arttı sonra başka doktora gittim niye sancıyı durduruyolar bırakın doğsun dedi😄 erken felan değil dedi bekliyoruz valla her an
Filizsmh Papatyali 140 kalp atışı 20 de sancı. Sancı 40a kadar normal kabul ediyorlar hatta hafta ilerledikten sonra düzensiz oldumu daha yüksek bile olsa çok önemsemiyorlar suyun gelmedikçe.
nilly Benim de nst sancı çıktı. Ben incelemedim doktor baktı ve bu değerlerle ilk doğumun olsaydı ya da sezeryan gerektiren bi durumun olsaydı yatışını yapardık dedi. Ama ikinci doğumun ve normal istediğin için bekleyelim dedi. Çatı muayenesi yaptı hiç açılma yok.
MistarShiki GzdeBilgeYlmaz merhaba canım benimde şekerim var ve iki gündür sancılarım var 60 70 80 nst de çıkıyor dugun yatışım yapildi acılma yok doğum olurum bu arada 35+2 haftalıkiz 🤰🏼