Aleynaerayy22 cansualisa doktoruna yaz asko ben bile korktum valla doğumuna da var ama erkenci biraz diyodun geçenlerde geliyo olabilir bak
cansualisa Aleynaerayy22 yok kuzum devam ediyor ateşim çıktı parol magnezyummm içtim başımın ağrısı geçti daha iyiyim şükür ama ağrım devam :(
Aleynaerayy22 cansualisa doktoruna söyleseydin ya canim doğum başladıysa ben bile panik oldm ateş kızından geçmiştir ister istemez ilgileniyorsun falan onunla
cansualisa Aleynaerayy22 titriyorum suan ara da sancı giriyor belim ağrıyor söyledim kuzum asistana böyle diyor
Aleynaerayy22 cansualisa sende hasta olmussun belliki parol neyi gecircekse etkisiz eleman o resmen 🫤🙄 daha kötü ağrılar hissedersen bence ihmal etme bi görün canim ne olur ne olmaz Allah korusun
cansualisa Aleynaerayy22 sağol kuzum suan bir tık daha iyiyim şükürler olsun Allahım kimseyi böyle yapmasın hastalkla sınamasın bir yandan çocuk sen eşim geç geliyor :(
teachervera cansualisa Bebiş gece uyumuyor uykusuz geceler yaşıyorum 🤣uykuyu, yatakta uzanmayı çok özledim. Sen şimdi kaç hafta kaç günde ameliyat olacaksın
Aleynaerayy22 cansualisa aminn 🙏😢 hamilelikte hastalık çok zor bir kez grip olmuştum felaket ya anlıyorum seni bide sende çocukta var bitane daha onunla da uğraşman gerekince kendine vakit bulamıyorsun geçmiş olsun çok 🌸
Lasvinia cansualisa bol bol dinlemelisiniz. Belinize agridikca uzanın. Başka çözüm yolu yok maalesef Allah yardımcınız olsu n
cansualisa teachervera inş kuzum hastalandım atesım yükseldi titreme burnummmm bna ne oluyor bilmmmm saatlerdır belim agrıyo
Aleynaerayy22 cansualisa kalk git doktora esinle birlikte kuzum nolur nolmaz ağrılar normal değil baksana akşamdan beri ağrım var diyosun
Pearlyy cansualisa ay hadi ya ben o kadar kötü olduğunu düşünemedim, bi fizik tedavi uzmanına mı görünsen belki rahatlatacak yolu vardır😕