Allahkahretmesin1 guzelanne01_ konula alakasız ama ücretli gittiğiniz zaman özel hastane muammelesi görüyor musunuz bir de doktor numarasını veriyor mu yani acil bir şey olduğunda ulaşabiliyor musun
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 canım bende ilk kez gidecem kızımda Özel muaynesine gidiyordum profosorün 2011 de 200 Tl veriyordum doğumada 400 tl verdim sezeryana Ama burda direk hastanede doktor gidince yazarım canım
Allahkahretmesin1 guzelanne01_ gittiğinizde bilgilendirirseniz sevinirim ben de özel takipliyim ama fiyatlar baya arttı belki bunu düşünebilirim
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 bende özel takipliyim canım hiç bişeyde anlamıyorum ahmet kirecciye gidiyorum abdullah toku önerdiler çok çok iyimiş 1 kere veriyormuşsun ücret sezeryanada giriyormuş herkez memnun Hem dünya para veriyoruz hemde ilgi 0 doğumda ücretsizmiş tahlilelerde ssklılara
Allahkahretmesin1 guzelanne01_ ben Kayseri’de yaşıyorum doktorumun ilgi alakası çok çok iyi ama yılbaşından sonra fiyatlar baya uçtu belki daha uyguna gelir diye araştırma hastanesi düşündüm ama emin de değilim aslında
guzelanne01_ Allahkahretmesin1 canım bugune kadar bende değildim aslında ama hem fiyatlar ucuk hemde gerekli ilgi yok ben gidince yazacam tekrar 16 sına randevu aldım
Bade_13 Tubatgn benim normal doğum prof takipliyim kendisi giricek yine sezeryan normal ayrımı yok yani ücreti var ama tabikide ben yaz ayında anlaştığım için 3500 tl ödüxem hacettepe tıp fakültesinde
guzelanne01_ Bade_13 iyiymiş canım yine özelde 7000 ve normal doktor En azından profosor ve 3500 gayet iyi