2aslan_annesi07 guzelanne01_ bı normal takip var bide ücretli normale gidiyorum ben doğum için de belirsiz benimkisi ssvd yapabiliriz denildi ama kardeşim hicbi doğumda ücret ödemedi bilemiyorum..
guzelanne01_ 2aslan_annesi07 ben de ücretliye gidecem canım Normal takipte sürekli doktor değişiyormuş diyorlar doğrumu
Ylmaz guzelanne01_ bende sezeryan oluyorum. Özelde ne kadar bilmiyorum. Ispartadayım ben. Daha bugun sordum 5000 civarı dedi tıpta. Muayene ücreti de 244 tl
Ylmaz guzelanne01_ aynen bende hatta bugun dogum ücretini duyunca dedm bi de özele sorayım aynıysa özelde yap daha iyi. Özel daha temiz hem oda tek kişilik
Ylmaz 2aslan_annesi07 profesör oldugu için ücretli 2021 yılında doğum yaptım. Şimdi tekrar aynı doktora gidiyorum bu da 5000 civarı dedi dogum ücretine.
2aslan_annesi07 Ensinacar tıpta muayene oldum doktor seçimi yapılmıyor normal muayene de ücretli de secebiliyorsunuz
2aslan_annesi07 Ylmaz himm şimdi anladım Antalya da yim ben kardeşim 3normal yaptı ve ücret ödemedi demek ki sezaryen de ücret alınıyor mus
Ylmaz 2aslan_annesi07 hayır dogum şekli değil de doktordan olabilir. Tıpta profesörler hoca diye geçiyor ve muayeneleri de dogumları da ücretli
2aslan_annesi07 Ylmaz randevuma çok var ya 23.de gidince sorucam insaAllah olmazsa özele giderim belki teşekkür ederim bilgilendirme için..