moooms excitedmom- hep oğlum olduğunu gördüm doktor kız gibi dedi kız isterdim hep sonra işimde hep sanki erkek ya dedim şimdi gerçekten oğluşum oluyor 🥰🥰❤️
GamzeMeryemm58 excitedmom- şöyle diyim bazen kordondan dolayı yanlış tahmin edip erkek diyorlarmış bizimkinde tam göstermedi arafta kaldı doktorda bir dahaki aya bakarız dedi harekette etmeyince oda zorlamadı daha 🤷♀️
efeninannesiii_ excitedmom- hamileyken daha cinsiyeti öğrenmeden önce kucağımda görmüştüm sonra doktorda onayladı erkek diye 😂 yüzünü bile hatırlıyorum halaa 😂
1anne2bebek__ excitedmom- valla bilemiyorum ki 🤣 kimi kız gördüm kızım oldu erkek gördüm oğlum oluyor diyor. Şans demekki 😆
1anne2bebek__ excitedmom- insan merak ediyor tabi karnında kim var cinsiyeti nedir diye. Sağlıklı doğsunlar iyi evlat olsunlar yeter
minik_koala_ve_annesi excitedmom- ben cinsiyeti gormedim annem gordu senin oglun olacak dedi ama ben ruyamda oglumun yuzunu gordum ruyamdaki gordugum bebekle ayni bebegim🥰
Beyazanneweww excitedmom- ben erkek gördüm ve oğlum oldu ben harici iki kişi erkek bir kişi kız gördü rüyasında