sirikocum12 excitedmom- hamile oldugumu bılmıyorken ruyMda erkek cocuguna hamıle oldgmu gördum 2 hafta sonra hamıle. Oldugumu ögrendım ☺️ erkek bebişime hamıleyım
Hayalleronline excitedmom- ben evlendikten sonra rüyamdaki bebekler hep erkekti Şuan 24+2 günlüğüz oğlum olucak birde hep içime doğardı ilk çocuğum erkek olucak diye
excitedmom- Hayalleronline benimde sürekli öyle bı his vardı içimde bakalım benimki kesin ne olucak 😅
cennetinsusu excitedmom- Devlete gidiyorum 😊 13 ocakta 20+5 olacağım o zaman inşallah herhalde söylerler 😂 doğumda öğrenecem bu gidişle 🤣🤣
Ebrarliva excitedmom- bende kızımda erkek görüyordum hatta ismini bile diliyorum kızım oldu. Bundada kız bebek girdum.bakalim.ne olacak🤣
cennetinsusu Ama kızımda hep kız hissetmiştim kız oldu. Rüyamda kız bebiş kıyafetleri görmüştüm. Bunda erkek bebek gördüm. Bir güzeldi ki maşallah. 😍 Öğrenemedim o ayrı 🥲
GamzeMeryemm58 excitedmom- 18.haftalık teyzesi o zamana 5.ayımız olucak inşAllah bize göstermediği cinsiyetiyle ne gibi süpriz yapıcak bakalım :)
Sibellllld excitedmom- aminn canım benim rabbim hepimize inşallah sağlıklı şekilde kucağımza almayı nasip eder bebeklerimizi 🥰