Asgzmm ebrusngl bende 9+2 oldum bugün ve bel ağrısı normalmiş bebek büyüdüğünden dolayı😍 benim mesela hiç mide bulantım olmadı sadece bir kere kustum o kadar😂 bazı haftalarda belirtiler yok olabiliyormuş içinin rahat etmesi için doktoruna danış istersen yine de canım😍
ebrusngl Asgzmm Önümüzdeki Salı günü randevum var canım o zaman sorucam inşallah annelik içgüdüsü işte belirti olsa bir dert olmasa bir dert gerçekten 9 ay hemen gelsede hayırlısıyla kucağımıza alsak evlatlarımızı yoksa kayağı yememek elde değil 😊🥰
nerminnn_ benimde 8+6 kasık ağrım ve göğüs hassasiyeti var ve çok akıntım geliyor cuma randevum var kasık ağrım için doktor normal demişti en baştan beri benim hep kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var ilk gebeliğim
ebrusngl nerminnn_ Benimde kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor ekstra olarak bugün belim ağrıdı oda normaldir inşallah birde bulantılarım kesildi insan stres yapıyor elinde olmadan
Asgzmm ebrusngl aynen öyle canım bazen bende korkuyorum ama iyi düşünüyorum hep.. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin🥰🤲🏻
nerminnn_ ebrusngl benim kasığımda ağrımasa hiç hamile gibi değilim en son 6+1 de gitmiştim kalp atışını duymaya 3 hafta geçmek bilmedi bi türlü cuma günü gelmiyor
ebrusngl nerminnn_ Bebeğiniz iyidir merak etmeyin ama evet insan belirti olmayınca kendini bir garip hissediyor sanki bişeyler yolunda gitmiyormuş gibi inşallah sizde güzel haberler alırsınız cuma günü
Betul7 Hanımlar ilk size yazıyorum stres yapmamanız için. Doktor belirtiler kaybolur tekrar başlar bunu baz almıyoruz dedi. Herkese sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah
ebrusngl Betul7 Bende tam sormak için girmiştim size gittinizmi diye o zaman artık belirtileri stres yapmıyoruz yoksa ben kafayı yemek üzereyim bu belirtiler yüzünden şükür sizde güzel haberler almışsınız darısı Salı günü bana inşallah
Betul7 ebrusngl ben başka giden hanımlardan da takip ettim . Bunlar önemli değilmiş içiniz rahat olsun . Her duada birbirimizi hatırlayalım inşallah hayırlı doğumlar
ebrusngl Betul7 Amin inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin