Frht-cnss Betul7 bulantı azalabilir ilk zamanlarda bu tedirginlikler oluyo bir şey yoktur inş göğüslerinizde ağrınız da bitti mi
Frht-cnss ebrusngl bulantı azalır artar göğüs ağrınız hala varsa sıkıntı yoktur 15 haftadayım hala ağrım var mı diye kontrol ediyorum annelik=endişe 😅
ebrusngl Frht-cnss Diğer belirtilerim devam ediyor şükür sadece bulantım gitti o kadar oda birden kesilmedi azalarak kesildi
ebrusngl minikmucizemmmmmm Bende dedim acaba yarın gitsemmi ama her hafta doktorada gitmek saçmalık olur sen duruma göre banada haber verirmisin canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız 😊
Queen1 ebrusngl amin amin inşallah ama bide çok stres yapma o da çok etkiler Allah korusun dikkat et kendine bol yat dinlen hep
Love13 ebrusngl canım 8.haftamı doldurduğumdan itibaren benimde aynı oldu ama sol tarafımda ki ağrı hissi 1-2 gün sürdü sonra da bişey kalmadı sadece migren ataklarım başladı bu hafta ara ara
Love13 Betul7 acaba 9.haftaya girince böyle mi oluyor bende bulantılarım bir anda kesildi bir anda normale döndüm bende doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama bizimle aynı durumda olan çok kişi okuyorum 🤔
ebrusngl Love13 Evet bende bir çok yerde okudum canım 8.haftadan itibaren bulantıları kesilen çok kişi olmuş ama insan gerçekten korkmuyor değil internette kötü kötü şeyler yazıyor senin doktor kontrolün ne zaman normalde
hellomami Love13 9.haftadaym benmde bulantılarım çok ara ara yada hiç olmaya basladı ama gögslerim agrıyor içinizi ferah tutun bence bu haftalarda böyle oluyor Allah’a emanetler 🌸
Betul7 Love13 ben cuma gideceğim inşallah . Durumu size yazarım . Ben de hep 9 da şikayetlerin azaldığını okudum
Love13 ebrusngl daha 1 ay var kontrole yaaa 12.haftada çağırdı geçen hafta gitmiştim vakit nasıl geçicek bilmiyorum senin ne zaman ?
Love13 Betul7 ayyy nolur haber verir misin 9.haftada neden birden belirtiler kayboluyormuş sorabilirsen haber bekliyorum valla meraktan çatlamak üzereyim 🙈