KeremikoBayky tecrubesizanneadayi12 yumuşatıcı kullanılmaması öneriliyor. Uni baby nin deterjanı çok güzel kokusuda bebek gibi ve kalıcı
OnurBurcu93 tecrubesizanneadayi12 e bebekten aldım yeni doğacak kızım için çok yoğun kokusu yok bu bence daha sağlıklı yumuşatıcı ilk etaplarda önermiyorlar
asilbabymom E bebekten aldım baby&me deterjanı. Ayrıca yumuşatıcı ilk aylar önerilmiyor. Cocukların alerjik yapısı olmaması acısından almadım.
Deryaakan tecrubesizanneadayi12 bebekyumuşatıcısı olarak green clean bitkisel çamaşır yumuşatıcısı var öyle hoş ki koklamaya doyamazsınız
Nazlican46 ExcitedMomm baby me nin tozunu kullandım sadece birazda normal bizim kullandığımız yumuşaticidan koydum
ExcitedMomm Nazlican46 Yok yok koymayın o yumusatıcılar bizler için bile önerilmiyor içeriğinde çok fazla kanserojen ürün var.
papatya_35 Nazlican46 Ama koymayın abartıyorsun diyenlere bakmayın siz asla önerilmiyor bizler için bile önerilmiyor
Ozgee123 tecrubesizanneadayi12 incia aldım ben en doğallardan biri bitene kadar bunu kullanıcam sonra uni baby veya daline geçerim
Denizesen28 Bizim kullandığımızı kullansak olmuyomu bebeğe ayrı deterjan almak mi gerekiyo 🤔 bilmediğim için soruyorum
byznr34 Denizesen28 ciltleri çok hassas olduğu için doğal temiz içerikli kullanmanızı tavsiye ederim kokulu olanlar vs çok zararlı. Ben ayrı kirli sepeti yapmıştım ve oğlumun çamaşırlarını bizimkine hiç kalmazdım şimdi ikinci hamileligim dogdunda yine o şekilde yapicam inşallah 😌
Dilek1507 Minoris aldım. Trendyol yorumlarında doktorların önerdiğini gördüm, yorumlar da iyi olunca aldım ama henüz kullanmadım
Cherry95 tecrubesizanneadayi12 kendim de duru granül kullanıyordum. Yine aynısını kullanacağım bebeğim için de
byznr34 tecrubesizanneadayi12 içeriği temiz olduğu için naturalive leke çıkarıcı ve deterjan aldım kokusu yok ama en azından doğal yumuşatıcı kullanmıyorum. Oğlumda da aynısını kullanmıştım şimdi yine aynı markayı tercih ettim memnun kaldım
Aynenkanka Ben unibaby almıştım ilk tavsiye üzerine ancak sonra temiz içerikli incia yı buldum unibaby kullanmayı düşünmüyorum, yumuşatıcı yerine de elma sirkesi önerdiler
papatya_35 Aynenkanka Kıyafetlere ve makineye zarar verir sirke lütfen kullanmayın gerekte yok zaten yumuşatıcı vs olmadan da yumuşacık oluyor bebişlerin kıyafetleri ☺️
Tqceks Ben ilk bebeğimde uni baby kullandım 1 yaşına kadar yumuşatıcı kullanmadım . Hatta suan 4 buçuk yaşında hala uni baby kullanıyorum . Çok memnunum. Yenidoğan dönemi geçtiktikten sonra uni baby mavi Kapaklıkaya alırsanız onun kendi hoş bir kokusu var zaten
Amine_erva Nazlican46 eğitim almıştım gebe okulunda yani önermiyolar yumuşatıcı pek ama artık koymuşsunuz bidahakine inşallah koymazsınız 🥰