Serpil123 merhaba☺️ Serklaj olan anne ve anne adayları dikişler nasıl alınıyor bugün dikişlerim alınıcak çok korkuyorum lütfeen yardımcı olur musunuz??🤰🤰🤰🤰
nur34_ Serpil123 oncesi nasil belirtiler yasaniyorki serklaj olunuyor benim iki gundur asiri sancim var sorduk yalanci dogum kasilmalari dediler bu onun habercisimi bilen biri yazabilirmi acaba
kubramom31 Serpil123 ben 2 hafta önce serklaj oldm 3 gündür oturup kalkarken bile aşağı tarafta baskı hissediyorum batma hissi gibi birsey batıp çıkıyor çok korkuyorum bu normalmi yaşayan varmi
Serpil123 gkcbrn alındı. gerçekten korkulacak birşey değilmiş ama ben kendimi çok kastım tabi.. çok kolay bir işlem kendinizi kasmassanız hiç acı ağrı olmuyor yinede hissetmedim alınırken.5 dakika bile sürmedi işlem.☺️ gkcbrn
Serpil123 nur34_ nur34_ ben 2 düşük yaptım. Şimdiki hamileliğimde doktor kontrolünde dikiş atılması gerektiğini söyledi 12-15 haftalıktı sanırım şimdi çok sükür 38 haftanın içindeyim daha önce gittiğim doktorlar böyle bişey söylememişti iyiki bu doktora gitmişim.
gkcbrn nur34_ benim hic gecmeyen kasık agrım vardı. Adet sancısı gibiydi. 2 kez kendi doktoruma gittim sorun yok dedi gonderdi. Onun ertesi gunu detaylı ultrason vardı perinatolog farketti.
nur34_ Serpil123 sağlıkla zamaninda gelsin inşallah ben 24 haftadayim iki gundur cok kotu siddetli agri giriyor korktum ya valla oyle bisey basima glck diye
gkcbrn Serpil123 oh iyi bari ☺️ saglıkla kucagınıza almak nasip olsun inşallah bende 25. haftayım o haftaları görmeyi cok istiyorum 🙏🏻
Cerens12_ Serpil123 maşallah canım nasıl geçirdin hamilelik dönemini bende 16 haftalık serklajlıyım. Dikişler dayanırsa 34 de alacağız dedi doktorum neler yaptın nasıl dikkat ettin dikişler için
Serpil123 gkcbrn amin inşallah☺️ Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin yardımcısı olsun inşallah rabbim.
gkcbrn nur34_ evet maalesef perinatolog tekrardan yonlendirme yapınca önemli değil o kadarı dinlenmen yeterli dedi.
gkcbrn nur34_ serklaj önermedi o doktor bende serklajı yapan perinatolog ile devam ediyorum artık, digerine guvenim kalmadı
Serpil123 Cerens12_ yattım ağır birşey yapmadım ama bana doktor normal hayatına devam edebilirsin dedi yürüyüş yaptım kendimi zorlamadan bu şekilde başka öyle özel birşey yapmadım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah☺️