Sevin21 İlk betam 75,1 2 gün sonra 181 Bir sonraki 2 gun sonrada 581 sizce yükselis iyi mi son adet tarihime görede 4+5 haftalık görünüyor sizce kese ne zaman görünür doktora ne zaman gitmeliyim ?
Mysmrt Sevin21 gayet güzel yükselmiş değerlerin canım hayırlı uğurlu olsun🥰 ben 5+4 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam karından görünmedi diye vajinal ultrasonla keseyi görmüştüm 8 haftalıkken de kalp atışı duyulmuştu
seda55seda Sevin21 değerin 3000 olunca ultrasonda gözüküyor vajinal ultrason isteme zararlı olabilir hemde korkmamış olursun biraz daha bekle bende öyle yaptım vajinal kamera ile baktırmadım bekledim gördüm bebeğimi şuan 27 haftalık olduk acele etme strest yapma bende defalarca düşük yaptım ama bu defa oldu merak etme dua et bol bol sağlıklı beslen
EzoGelinn Sevin21 benimde Mayıs ayında kimyasal gebelik oldu şimdi 592 haberi aldım çok korkuyorum değer düşer diye 😞
Mysmrt Sevin21 aslında ben de giderken korkuyla gittim çünkü herkes bunun düşüğe neden olacağını falan söyledi. Doktor da bana dedi ki saçmalamayın lütfen öyle bir şey olsa doktorlar bunu yapar mı😄 Demir gibi bir şeyi alt taraftan ittiriyor ama ilişkiye girerken ne hissediyorsanız o yani can yakıcı bi şey değil.
Bnurr Sevin21 İnce çubuk gibi ama kaygan oldugu icin nasıl iceri girdiğini anlamıyorsun nefes al, nefes verdiğinde içeri girmiş oluyor kendini nefese odaklarsan hiç hissetmezsin. Acı eşiği düşük birisiyim 1 gram acı yok hiç korkmayın
Zeze1792 Sevin21 korkmanıza gerek yok. Tehlikeli olsa doktor yapar mı? Tabi doktordan daha iyi bildiğini zannedenler var burda. Hiç kulak asmayın. Korkulacak en ufak bir şey yok. Bilmediğim zamanlarda ben de korkardım. Hamile kalınca doktor baktı ve hiç bişey yokmuş. Acı falan olmadı
Sinem0135 Sevin21 kuzum bende önermiyorum zaten benim doktorum daha haftam çok küçüktü baktı bende istemedim. Kanamam oldu ondan sonra . Sen bekle regllin üzerinden 2 hafta geçsin normal baktır
seda55seda Sevin21 yok korkma ama bence sakın vajinal muayene olma asıl o zaman kanaman olabilir benim bakış açım öyle dediğim gibi banada yapacaktı doktor yaptırmadım bir hafta sonra gördük zaten minnoşu
Sevin21 seda55seda bnde yaptırmak istemiyorum o yuzden gitmedim doktora ama acaba degerim ne zaman 3000 olur ki
seda55seda Sevin21 bugün çarşamba sen pazartesi günü bir git gözükmezse sana gün verir şu zaman gel diğe
Seda161616 Mysmrt yurtdışında ilk 5 ay çocuk sadece vaginal ultrasonla kontrol ediyor maalesef bizim ülkemiz de bazı batıl düşünceler ve bilinçsiz konuşmalar yüzünden insanlar bunun düşüğe sebep olacağını düşünüyor vaginal ultrasonun hiçbir zararı yok
Zeze1792 Sevin21 Ben çok panik biriyim. 18. Haftadayım ve neleri aştım bilseniz 😊 insan her şeye alışıyor. Bebeğim iyi olsun da bana ne olursa olsun diyor. Siz doktorunuza güvenin ve nasıl daha iyi görülecekse o şekilde bakmasına izin verin derim.