Ebrudemirtas ayseennrr bence bu kişiden kişiye değişiyor acı eşliği ile alakalı benim çok canım yanmıştı ama görümcem takıldığını dahi hissetmedim demişti kendini kasma ve korkutma belki ben stres yaptığım için acı duymuşumdur. Sağlıcakla gelsin bebeğiniz 🤲🏻
guzelanne01_ ayseennrr bana takmadılar kızımda yada sezeryan sırasında spinal oldum bayıldığımda taktılar geri çıkardılar ben bişey görmedim annemlerde görmemiş
Dlkzz ayseennrr çok korkuyorsanız uyusturulduktan sonra takın diye rica edersiniz. Oyle daha iyi bence. Hem hissetmemiş olursunuz
Mela2 ayseennrr rica etmenize rağmen sonra takmadılar mı ne fark eder ki uyuşunca taksalsr çok mu zor
1erkekkannesiiii ayseennrr rica edersiniz uyusturduktan sonra takarlar canım. Bazı yerler yapmıyor ama tamamen acı eşiği meselesi çok farklı yorumlar yapılmıştı çünkü bazısı hissetmedim diyor bazısı acıdı diyor
efesbry ayseennrr bence bunu bilmesen daha iyi😊 herkesin acı eşiği farklıdır, herkesin dayanma gücü farklıdır bunun için önceden kendini korkutma bence 🌼
EymeninAnnesi__ ayseennrr bana takılmadı sanırım sordugumda o her zaman takilmaz dediler yada anestezi aldiktan sonra takıldı uyandigimda hic birsey yoktu alt tarafimda arkadasimda spinal sezeryan oldu onu hazirlamaya geldiklerinde takmışlar bana takılmadı
Rabia04_09 ayseennrr kimi doktor uyuşturduktan sonra takıyormuş ama bende öyle olmadı çok panik halinde olduğum için kendimi kastım o yüzden acıdığını düşünüyorum ama bi kaç kişide rahat olduğunu duydum
Cano42 ayseennrr yurtdisinda yasiyorum. Saglikciyim. Hastalarimiza sonda takitigimizda önce uyusturunca takiyoruz. Jel gibi bsy zaten. Ama yorumlarda bazi hastaneler uyusturmuomus . Resmen hastaya iskence cektirmek bu 😳😳