cigdemtimur Boylu0104 bunu da denedim:( Bende etki göstermedi mide suyunu falan alır demişlerdi de bu sefer onu çıkarıyordum. Teşekkür ederim öneriniz için çok sağolun
cigdemtimur Gevrann onu da denedim 5 haftada iyidi de şuan bulantım artırdı çok teşekkür ederim size de
Gevrann cigdemtimur valla canım tek çare doktorunun sana ilaç yazması olacak. Mide bılantısına en iyi gelen ilaç “zofer”. Doktorum bana bu ilacı vermişti ve abartısız diyorum çoook iyi gelmişti. Doktorun uygun görürse yazar zaten 🤗 geçmiş olsun
Janset cigdemtimur normal margarin un falan yaptığınız kurabiye hamuruna bir tatlı kaşığı zencefil ekliyorsunuz margarin olmasın derseniz tereyağı da olur
Fatmadeniz Maalesef uyku yok doğum yaklaştı hem heyecan hem korku yürüyemiyorum yatamıyorum sonra 15 gun
SeymaYldrmAkpunar Nagihan1 Aynı ben 🙄 sabaha kadar uyumuyorum sabah eşim işe gidiyor yatağı ben devralıyorum😂
Nagihan1 SeymaYldrmAkpunar hahah vallahi billahi bende😃😃 bazen erken kaldiriyorum kalk gec kalican diye uykusu bölününce daha uyuyamaz😈 sirf yataktan ciksinda rahat rahat sere serpe yatiyim diye😁😁
Nagihan1 Boylu0104 ilac verir mi ki doktorlar hic sanmiyorum agir gelir. Agri kesiciyi bile parol veriyolar bende hic bi ise yaramiyo
Gnygns Boylu0104 bana hem kendi doktorum hem psikiyatri doktoru pasiflora surup verdi. Bana faydası olmadi Malesef,
SeymaYldrmAkpunar Nagihan1 Nolacak böyle bilmiyorum yatıyorum uyuyayım diyorum saatlerce bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum sonra kalkıp salona tv izlemeye gidiyorum😂
duygunaydn Nagihan1 Benn 🙋♀️ Ay birde stres yaptım gereksiz yere 33.haftalıgız karnıma bakıyorum sanki düşmüşmü diye düşünce dogum yakın dyolar ya onla kafayı bozdum uykuda Zaten ugramıyo :) sizcede ölemi ya merakedyrm
cigdemtimur Gevrann kullanıyorum ama bana etki etmedi ilaç da cuma tekrar gidicem hayırlısı olsun insaAllah