cananhazal Arkadaşlar merhaba. 2 hafta sonra sezeryan doğum yapacağım. Genel anestezi istiyorum. Panik atak olduğu için bende başka şansım yok. Ancak kendime gelince anestezinin etkisiyle saçmalarım diye çok korkuyorum deneyimli olanlar paylaşabilir mi
MadameHappy34 cananhazal doğum için değil ama normal ameliyat olduğum da ilk uyandığım da hemşire ye naz yaptım çok uykum var uyumak istiyorum diye 😄 sonra odaya geçince de eşime aynı şekilde uyumak istiyorum muhabbeti yaptım üstüne hemşire ile muhabbetimi anlattım ama bu kadar.😅😅 kişiden kişiye değişir mi bilmem.
Fatmapelit12345 cananhazal Ben uyandigimda şiddetli ağrı çektiğim için saçmalama gibi bir durumum olmadı canım stresi göze alarak şimdi spinal olcam inşallah bakalim
EymeninAnnesi__ cananhazal ben genel anzestezi aldim ama hic sacmaladim esim hep dalga gecerdi seni konusturacam dalga gececem vs. Diye zaten pek konuşmayada halim yoktu 😅😅😇
Sahranr cananhazal benim tansiyonum hep düşük ama sakinlestiriyorlar migdem bulandi basım döndü o an tansiyonum düşmüştü direk söyledim ebe ilaç yaptı 1 dakkada geçti duzeldim merak etme ben yaptiysam sende yaparsın spinal olmak daha mantıklı benden önceki bayan komple uyusmustu baya sacmalamisti iyiki spinal oldum demiştim kendi kendime bende bide panik atak var ona rağmen belden uyuşma istedim
cananhazal MadameHappy34 mutlaka değişir diye düşünüyorum kürtaj olduğumda daha önce mesela ölüyorummm yataktan düşüyorum koşun diye bağırıyordum ama öyle bişey yok mesela 😂
baby3_ cananhazal kürtaj ile sezeryandaki genel anestezi aynı değil canım. Kürtajdaki çok hafif hatta . Normalde ayılmadan zaten çıkarmamaları gerekir ama genelde adını söylerler tepki verirsin falan tamam deyip yollarlar orda başlar zaten muhabbet falan 😀 spinal bilmiyorum ben sağlıkçı olmama rağmen yok korkuyorum genel istiyorum diyordum sonra da iyiki spinal oldum diyorum şimdi şubatta 2.spinal olacak inşallah
Dilaraa23 baby3_ ay bende ondan korkuyorum çünkü o an seni kestiklerini biliyorsun ya nasıl aştınız o olayı yoksa bende çok isterim kızımı hemen kucağıma almayı
baby3_ Dilaraa23 ben doğum ekibini biliyordum 😀 sohbete başlayınca beni olabildiğince sakinleştirdiler. Hatta uyuştuğunu halde hissediyorum falan demeye devam ettim ama psikolojik hepsi. Sanırım kendini salmak lazım
cananhazal Dilaraa23 ben aşamam herhalde normalde kan görünce bile bi tuhaf olurum bayılırım tansiyonum düşer falan tamam görmicem o anı ama konuşmalar bile yetebilir kötü hissetmeme
cananhazal Fatmapelit12345 spinalde de günlerce baş ağrısı geçmiyor vs diyorlar sanırım kişiden kişiye değişiyor ama ikiside çok riskli ve korkunç geliyor ilk kez başıma gelecek diye sanırım
baby3_ cananhazal önce ben bebeğimi görüyorum , iyimi değil mi biliyorum. Sonra zaten rahatlaman için sen hafif dozda sakinleştiriyorlar
cananhazal EymeninAnnesi__ bende öyle olur muyum bilemediğim için tereddütteyim doktor 20dk yarım saat çıkarmayız dedi ay orda da donarım herhalde
-12-33 cananhazal öyle birşey yok abla ☺️ İlk defa anestezi alacaksan kendine biraz zor gelirsin uyanma olarak ☺️☺️ Ben 3 kere amalayat oldum ilk anestezi biraz kendime geç geldim öyle birşey ile saçmalama olmadı ama içimden dedim ben niye çıplak oldum dedim sonra aklıma geldi amalayat olduğum ☺️ O kadar yani
cananhazal -12-33 bende de öyle olur mu acaba eltim ameliyattan çıktığında neler neler demiş videoya öekmişler ama hiçbirini hatırlamıyor
cananhazal [silindi] aaaay evet negatif enerji vermek istemem ama bende çok korkuyorum ilk kez başıma gelecek
cananhazal baby3_ ya Allah giyip girecem herhalde belden uyuşturmalı olana zaten çok panik olursan eğer direk tam bayıltıyorlarmış o an