Rabia_zeynep61 Cayvarmiya anladımm mesafe varmış evett, kendini iyi hissediyorsan gelebilirim dersen yine bekleriz, veya başka buluşmaya artıkk🤗🌸💕
bebek_firarda Rabia_zeynep61 bi yanın gelsin çabucak diyo ama beyanında gelmesin diyo dimi😂ben hamileliği çok sevdim🙈
Rabia_zeynep61 bebek_firarda evet şimdi gelince karnımızda bi boşluk olcak o kötü ama kucağımızda olcak inşAllah o apayrı bi his☺️🙈🥰
Bebekdelisi Rabia_zeynep61 canlar bana hastaneden haber geldi emzirme için saat bellı degıl sabah bellı olcak kaça kadar kalırsınız ordan gelsem ben yanınıza cok istiyorum gelmek bir yandan cok mutluyum emzirme geçiyorum♥️
Rabia_zeynep61 Bebekdelisi ay çok güzell çok sevindimm🤗🥰şifa olsun insAllah bebişlerine de😍 kaça kadar oluruz bilmiyorum hiç haberleşiriz inşAllah🌺 ordan da gelirsinnm
Htcsnmz03 Rabia_zeynep61 hoşbuldum canım evet nüfus müdürlüğüne yakınım çok isterdim gelmeyi bidahkine kısmet inşallah 🥰
Rabia_zeynep61 bebek_firarda @sekermomgeliyo O saatlerde anca toplaşılır heralde ama çok da geç kalmayın 🤗🤗🥰