bebek_firarda Rabia_zeynep61 ay hatırladım birazcık ama yüzüne çok bakmadım, tansiyonum düşmüştü yine bi ara çıkmıştım zaten😂 buluştuğumuz zaman tanışırız artık😂
Rabia_zeynep61 bebek_firarda doğrudur bide kalabalıktı zaten😄🙈 aman dikkat ett☺️🤗 evett artık buluştuğumuzda tanışırızz, dün karnımda sertleşme çok fazla oldu acile gittim doğuruyorum sandım artık 😁daha günü de var bide 😂😂🙈🙈 ya gelse diyorum buluşma da ayarladık gidemicem 🙈😂 çok şükür iyi şuanlık
Htcsnmz03 Yaaa ben Avrupa yakasından geldim buraları çok bilmiyorum altınşehir mahallesinden olan var mı kızlar 👋
Rabia_zeynep61 Htcsnmz03 hoşgeldinn, nüfus müdürlüğünün otaraflarda mısınn, orda oturmuyorum ama önceden bi arkadaşım vardı birkaçkez gelmiştim bide nüfus işleri için 😁 metro ile bekleriz cuma günü inşAllah, necip fazıl durağında hemen avm de
Melek_26942694 Rabia_zeynep61 şimdi gördüm bana çok yakın gelmeye çalışcam ama tam olarak neresinde toplanıcaksınız?😊👍🏻
Rabia_zeynep61 Bebekdelisi ay maşAllahh bir an önce ikiz bebişlerine de kavuşursun inşAllahh🤲🏻🤲🏻💕🌺 sağlıkla büyüsünlerr
Rabia_zeynep61 zeynepaylaipek soruyu hatırlıyorum sanırım da sunumda birazz uzun uzun anlattıkları için uykum gelmişti artık😂 görsem hatırlarım muhtemelen
bebek_firarda Rabia_zeynep61 bi yanın gelsin çabucak diyo ama beyanında gelmesin diyo dimi😂ben hamileliği çok sevdim🙈
Htcsnmz03 Rabia_zeynep61 hoşbuldum canım evet nüfus müdürlüğüne yakınım çok isterdim gelmeyi bidahkine kısmet inşallah 🥰
Bebekdelisi Rabia_zeynep61 canlar bana hastaneden haber geldi emzirme için saat bellı degıl sabah bellı olcak kaça kadar kalırsınız ordan gelsem ben yanınıza cok istiyorum gelmek bir yandan cok mutluyum emzirme geçiyorum♥️