Rabia_zeynep61 sekermomgeliyo ümraniye eğitim araştırma hastanesinde düşünüyorum ben de şuan orda takipliyim bakalım☺️🥰 amiin inşAllah, siz nerde düşünüyorsunuz
Rabia_zeynep61 sekermomgeliyo orası da güzelmiş doktorları ilgili diyordu yine burdan tanıştığım bir arkadaş gidiyor da hayırlısı insAllah sağlıkla gelsin sizin bebiş de🤗🥰😍 ümraniye belediyesi medipol ile gebe eğitimi veriyorlar belediye sayfalarından takip edebilirsiniz indirim çeki de veriyorlar medipol için faydası olur belki 🤗
Ece61 sekermomgeliyo bende orada düşünüyorum doğum ücretleri değişmiş mi bi bilginiz var mı ve hangi doktora gidiyorsunuz orda
sekermomgeliyo Rabia_zeynep61 senin ilk çocuğun mu olucak ? Evet görmüştüm ama şuan kaldırmışlar sayfalarından ya
Rabia_zeynep61 Rabia_zeynep61 Merhaba kızlar sizleri anadolu yakası tanışalım postlarından buldumm çoğunuz öyle birşey olursa gelirim demiş, düşünürseniz bekleriz 💕 @Horthr ile en son kararlaştırdık 🤗🥰🌺🌸 bilgiler yukarıda, yemek katında olur muhtemelen @umutunannesi34 başka post açan @Horthr diğer postun sahibi @zeynozey @Heyecanli_anne @Seymaader @Bortubocek @ElifAkyol @Kiwi12 @Pltkbra @AdinsMom @Merbur28 @Mrv2112 @Mrskzl @Ekut @Elifdamlayildiz @Seydacavdarr @Semapezik @Amineeduruu @MasaAll @yagmurefe @Hanife61 @Zeklike @betul22 @Ezel5656- @zeynepaylaipek @bebis_9891 @seyma15 @Leylaberk @Melek_26942694 @burcukoksal @Rosbes
Bortubocek Rabia_zeynep61 benim icinde uzak maalesef 2 yasinda cocugum var ve 33 haftadayim..yakin olsa bidakir gelirdim
Melek_26942694 Rabia_zeynep61 şimdi gördüm bana çok yakın gelmeye çalışcam ama tam olarak neresinde toplanıcaksınız?😊👍🏻
Leylaberk Bende yakınım gelmek isterim ama belim tutuldu bugün kıpırdayamıyorum bile iyi olursam ancak yoksa da başka sefere artık bu arada 25 haftalık gebeyim böyle bir şey yaşayan var mı saat 12 den beri belim böyle 🙁
Rabia_zeynep61 Leylaberk ayy çok geçmiş olsun canımm o haftalarda benim de belimden sancı giriyordu 🤦🏽♀️ aniden oluyor bide çok kötü Sıcak tut duş iyi gelir belki krem için doktoruna sor ama tavsiye ederse kullan her kremde gebelikte iyi olmayabiliyor İyi olursan bekleriz inşAllah🌺
bebek_firarda Ayy kız ne çok Ümraniyeli varmış😂çok sevindim buralardan birilerinin olmasına😂yaşlarınız kaç sorması ayıp😂
Rabia_zeynep61 bebek_firarda evett baya var😁 23 sizin kaçç yaşınız☺️ bu arada anadolu yakası konuşmalarında gördüm belediyedeki eğitime siz de gelmişsiniz, burdan bir arkadaşımla biz de gittik neredeydin acaba görmüşüzdür muhtemelen birbirimizi
Leylaberk Rabia_zeynep61 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun geçen sene de bu aylarda tutulmuştu bir iki güne kremle toparladım kışın olmuştu yine sanırım soğuk iyi gelmiyor bana bide hamilelik de ağırlaştım belki ondandir iyi olursam gelirim 🌸
bebek_firarda Rabia_zeynep61 bende 23 😂😂😂kız seninle ne kadar çok ortak yönümüz var 😂😂evet bende geldim en önde solda oturdum ama bu ay değil öncekine geldim. Hatta tansiyonum sürekli düşüyo diye soru sormuştum belki ordan hatırlarsın😂
zeynepaylaipek Rabia_zeynep61 a bende gittim ona orta sırada oturduk yeşil gömlek vardı üstümde bir iki soru sordum hatta kızımla ilgili bagisiklikla ilgili soru sormuştum ordan belki hatırlarsın🙂
Rabia_zeynep61 Leylaberk cümlemizden inşAllah, evet soğuk etkileyebiliyor maalesef bide vücut dengesi de bozuluyor zaten ağırlaştığımız için hepsi birbirine girince kötü oluyor🌺🌸