Rabia_zeynep61 Gulden23 hava almış olur gelmek isterseniz size de değişiklik olur hem yakınmış☺️ durmaz derseniz bir şey diyemem tabi🤗🌺
Bebekdelisi Rabia_zeynep61 neresınde buluşma olacak canım sızler tanısıyorsunuz sanrım ama dış kapı mandalı olarak gelebilirim bende 🌸
Rabia_zeynep61 Bebekdelisi aa yok biz de tanışmıyoruzz buradan happy momdan tanıştık aynı mahallede oturuyormuşuz😄🤗
Rabia_zeynep61 sekermomgeliyo benim 3 haftaya doğumum olcak ama doğumdan sonra katılabilirim bir sonrakinde sanırım😁😂
edanurkocc Rabia_zeynep61 sancaktepefe oturuyorum avm bana çok yakın gelmek isterim Allahtan bişey çıkmazsa inşAllah🤲🏻🌸
Rabia_zeynep61 Ece61 ne yabancısı canım aşk olsun☺️🌺gelmek isteyen herkesi bekliyoruz o yüzden post oluşturalım dedikk, biz de happy momdan tanıştık yakın yerlerde oturuyoruz diye böyle denk geldi 😄🤗
Rabia_zeynep61 Bebekdelisi inkılap mahallesi, ümraniye devlet hastanesinin orası canım😄🤗 hadi sen de burdan ol😂😂
zeynepaylaipek Rabia_zeynep61 aa.beni niye kimse etiketlemedi 🙂 bende bulgurludayim metroyla beş altı durak orası gidiyorum arada. Gelebilirsem inşaallah gelirim. Küçük çocuğu olan var mı yanında getirecek herkes ilk gebeliğim demesin 😂
Rabia_zeynep61 zeynepaylaipek başka postta yazmışlardı da bunu sonradan açınca etiketledim canım🤗🥰 bekliyoruz o zamann, bir iki arkadaşımız da var sanırım çocuğu olan 😁 benim ilk gebeliğimm