senaacik Sevgi-27 bakalım bizim ne olacak günlerdir bu randevuyu bekliyorum nedense çok stres yaptım iki hafta daha beklemem gerekirse nası beklicem bilmiyorum
Sevgi-27 senaacik inşallah iyi haberler alırsın aldığında bana da yazmayı unutma belki bana da umut olursun
senaacik Sevgi-27 canım bugün doktora gittik kese göründü ama bebek görünmedi maalesef, 10 gün sonra tekrar gel bebeğe bakalım dedi
senaacik Sevgi-27 bugün tekrardan doktora gittim doktor 6+2 haftalık olduğunu söyledi kese de bebek göründü ama kalp atışı tam duyulmadı iki hafta sonra kalbini dinlemeye gidicez🙏🏻
Fatma63_41 Sevgi-27 5+6 görünmedi 2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk
Sevgi-27 Fatma63_41 maşallah ne güzel ☺️ bnde mi beklesem sabahtan beri sıkıntıdan patladım keşke hiç gitmeseydin🤦🏻
Ebrarliva Sevgi-27 herkesin aynı değil aslında canım dollenmeye bağlı belki sizin geç dollenmedir 1 hafta daha bekleyin ve Allah’tan umidinizi kesmeyin
Semakaplan senaacik 5+3′te kese gözüktü 6+3te kalp atışı duyuldu çok şükür, ama gözükmez de strese yapma beta değerin yükselir durumdaysa problem yok demektir
EsraDabakzkal 5+1 de hcg 3000 lerde ilen kese gözükmedi. 10 gün sonra gideceğim. Dr normal olduğunu söyledi.
Tugbazdmr senaacik 5+2de gittim gözükmemişti kese haftaya gel görürüz dedi doktor yarın 6+1 de randevum var bakalım inşallah görürüz
Karaca61 senaacik 5 haftalıkken kese görünür 6 haftalıkken bebek ama devlette biraz zor özelde hemen görüyorlar benim öyle olmuştu yani 😌
senaacik Karaca61 aynen benim de öyle oldu 6 haftalıkken devlete gittim sadece kese göründü iki gün sonra özele gittim bebeği de gördük