senaacik Merhabalar ben şu an 5+2 deyim iki gün sonra doktora gideceğim yolk kesesi ya da bebek görünür mü acaba? Siz ilk ne zaman görmüştünüz?
senaacik Zeyiz yakın zamanda tekrar ölçtürmedim canım ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman 3 haftalıktı 165 çıkmıştı şimdi kaç bilemiyorum 🤷🏻♀️ seninki kaç çıktı
Semakaplan senaacik 5+3′te kese gözüktü 6+3te kalp atışı duyuldu çok şükür, ama gözükmez de strese yapma beta değerin yükselir durumdaysa problem yok demektir
Karaca61 senaacik 5 haftalıkken kese görünür 6 haftalıkken bebek ama devlette biraz zor özelde hemen görüyorlar benim öyle olmuştu yani 😌
arirangg senaacik Evet tabii normal. Sonra 10 gün sonra çağırdı. Bu sefer bebek ve kalp atışı görüldü
Cico_55 senaacik valla tam hatırlamıyorum ama sanki 2 hafta sonra tekrar gittiğimde görünmüştü ama daha kalp atışı yoktu
Merve10 senaacik 1500 üzeri kese görülüyor diye biliyorum ben tüp bebek yaptırdım son adet tarihine göre 5+4 doktorum 10 ocakta çağırdı yani transfer zamanını sayarsa 5 haftalık vs iken çağırdı vajinal muayene ile görme ihtimali var ama
senaacik Sevgi-27 bakalım bizim ne olacak günlerdir bu randevuyu bekliyorum nedense çok stres yaptım iki hafta daha beklemem gerekirse nası beklicem bilmiyorum
Ebrarliva Sevgi-27 herkesin aynı değil aslında canım dollenmeye bağlı belki sizin geç dollenmedir 1 hafta daha bekleyin ve Allah’tan umidinizi kesmeyin
Fatma63_41 Sevgi-27 5+6 görünmedi 2 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gittim kalp atışını duyduk