Sinem0135 Kızlar 5 haftalık gebeyim . Tuvaleye gittim aşırı kırmızı olmamakla beraber kanamam geldi bir defa sonra kesildi . Böyle bir durum yaşayan. Var mı böyle lekelenme veya kanama sorunu yaşayıp sağlıklı bir şekilde beneğine kavuşan var mı ? Daha önce de bir kaybım oldu ama onda kanamam yokdu
Seyma_58 Sinem0135 tek seferlikse tutunma kanaması diyorlar ve haftanıza görede öyle görünüyor ama tabiki lekelenme kanamanın hiçbir durumu normal değildir içinizi kafanızı rahat tutun önemlisi o tutunucaksa zaten hertürlü tutunur gidecek olan her türlü midahelede yine gider inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hmry Sinem0135 kanama onemli doktora gorunmelisin kese etrafında kanama vardır benim öyleydi iğneyle duxeldik ihmal etmeyin 18 haftalık olduk şükür
elifyagci Sinem0135 korkma hiç canım progestan kullan ben 1 ay kanadım lekelenmeye döndü istirahat verdi doktor sıkıntı yok ama normal
Arzu501 Sinem0135 ilişki yaşadınızmı peki? En doğrusu doktora görünmen canım her kesde aynı değil sonuçta. İnşallah sende sağ salim kovuşursun bebeğine 🤲
Sinem0135 Htcali bende suanda sabah akşam fitil atıyorum. Peki bu süreçte ne yaptın canım kanamam nasıldı
defneveannesii_ Canım bende 6+5 haftalığım. Ara sıra kahverengi lekenmem oluyor, doktorum parlak kırmızı olmadıkça korkmayalım, tehlikeli değil kahverengi leke dedi. Rahim büyüdüğü için vücut eski kanı atıyormuş öyle🫠 Tabii ki biz ister istemez korkuyoruz🙏🏻🥹
defneveannesii_ defneveannesii_ Bir de bana Protestan hap verdi onu kullanıyorum sabah akşam olmak üzere
Sinem0135 defneveannesii_ hımm bna hep vajinal denildi hiç ağızdan almadım . Vajınadan daha faydası olur dedi doktorlar hep
defneveannesii_ Sinem0135 Ben almış bulundum ilacı bitirince fitile geçerim benim de doktorum onu önerdi ama ilaç almıştım artık
Sinem0135 Hmry göründüm canım kese etrafında blraz kanama alanı varmış ama bana sabah akşam fitil dışından bir şey vermedi. Daha önce ki gebeliğim de bu oldu . Belimin kalbi durdu . Kürtaj oldum. Bunda da iğne falan vermedi
Esusyksl Benimde var kahverengi lekelenmem 4. Haftadan beri. Şuan 6 haftalığım. Birkaç gün normale dönüyor yine başlıyor az az. Progesteron iğne ve günde 2 fitil kullanıyorum. Tabiki endişeleniyorum bazen kasık ağrısı da oluyor.
Sinem0135 elifyagci şuan bana da 3 gün rapor verdi doktor dinlen dedi sadece sabah akşam progestan kullanıyorum vajinal . İğne falan hiç demediler . Bir gebelik kaybım oldu ondan bu endişeleri aklımdan çıkaramıyorum
Esusyksl Sinem0135 benimki tüp bebek transferden önce başladım iğne ve fitile. Doktorum 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Yarın kontrolüm var gidince göreceğim inşallah ne olduğunu. Allah hepimize sağlık versin.
elifyagci Sinem0135 evet dinlen hiç birşey yapma senin ki o kadar kötü değil 🙏 ben iğne de vurduruyorum detaylı ultrason gircem 10 gün sonra orada belli olacak hersey
SedKes Sinem0135 bende şuan 6+5 haftalığım kanamam kırmızı geliyor hemde parlak ama yoğun değil. Doktor kese duruyo korkma dedi ama insan korkuyor işte. Sakın panik yapmayın. dinlenim bol bol. Bana da iğne vermedi ilk kaybimda da vermemişti. Israrla vermiyor bana yani anlamadım Doktorlari da.