story Allah izin verirse nisan başı gibi doğumum olacak. 0-3 ay 3 tane ayaklı tulum aldım, 6 tane çıt çıtlı body aldım, 3 tane de yenidoğan 5’li takımımız var hediye vs. Şimdi burayı okuyunca daha da 0-3 ay almam ama sanırım 😄
saitkereminannesi02 moooms Oğlumda kış doğumu olduğu için çok fazla almışım dün çıkarınca fark ettim ama ikinci doğumum temmuz gibi duruyor sadece 2 hastane çıkışı alacam şimdilik birşey almayı düşünmüyorum oğlumun bütün kiyafetleri duruyor ortak renk olduğu için onlardan da gerektiğinde giyer
deryarslan00 2023bebegim biz daha kullanmadık bakalm bebikom maşallahlı olursa diyordm 39 haftam bitcek doktorm en fazla 3500 doğar çok kilolu değil diyor bizde kullanırız inşallah😂😅
2023bebegim deryarslan00 bende bu çocukta kullanmadım daha bundan 1.oglumda kullandım 1.5 yıl önce geçen çıkardım yıkadım hepsini bir karış Allah’ım bunlar nasıl olacak dedim abisine çekerse 2 3 hafta idare eder onu😂 yok normal olursa 1 2 ay idare eder diye düşünüyorum 😂
gunel91 moooms benim 3haft dogumum gerceklesecek insallah 0-3cok aldim cocukdu kusar aqzinin suyu akar terler yeni dogan cocuk saglik ìçin tez tez ustlerini deyismek zorunda kaliyoruz onnan yedek olmasi cok iyi birde tek tek yikamayada ihtiyac kalmaz. 0-1alsaydiniz haklisiniz 0-3 bence iyi
Baloglum93 moooms ben 2. Gebeliğim olduğu için yenidoğan aldım zaten ilerleyen aylar için kıyafetler var bir sürü ilk oglumdan kalan