moooms Kızlar yeni doğan kıyafetleri bakıyorum ama 0-3 çok minik 3 aylıklar daha ele gelir gibi siz nasıl aldınız Ben bilemedim elim sürekli üç aylıklara gidiyor diğerleri çok küçük geliyor ama zaten çok küçük doğacak kafalar karışık fikir verin güzel anneler🥹🌸💗
Kayramomm moooms benim dogumum nisana denk gelecek inşallah 0-3 hastane cikisi haric 3 tane 5 li takım aldım digerlerini hep 3-6 ay 6-9 ay ayını hesaplayarak karisik aldım
deryarslan00 moooms hızla büyüyorlar bir hafta giydiklerini diğer hafta giyemiyorlarmış bide ilk yıkayınca çekiyorlar canım bunuda düşün derim benim sadece hastane cıkısları 0-3
Ellia Ben hepsini 0 ,3 ay 3,4 tane aldım bide 2,4ay olarak aldım genel de canım büyük gelsin biraz birsey olmaz diye düşündüm . Bide kilosuna göre düz mantık hareket ettim .
2023bebegim deryarslan00 geçen sene başıma geldi e bebekten ürünlerin hepsini aldım 100 💯 organik pamuk ilk yikamada çektiler 😂minnacık oldular giyemedi doğru düzgün Allah’tan 3 6 ve 6 9 ay almıştım eğer 0 3 olsaydı hepsi çöp olurdu 😂
35-altinkalp moooms martta doğum yapacağım Allah izin verirse yenidoğan takımların boyu belli zaten kalan kısmıda 3-6 ay aldım yazlık kışlık karışık şekilde
Emiine61 moooms ben 0-3 ay olanları 1-1,5 ay giyebilir yani hastane çıkışı alabilirsin onları ben öyle yaptım sonra aldıklarımı hangi aya geliosa iklime göre 3-6/6-9 aldım… ama çok alma canım bir bakmışsın giydiremeden kocaman olmuş 🙂
poyrazin_annesi28 moooms 3 aylıktan başlarsam çuval gibi olur diye düşündüm ben bebisler de çok minik olucak çünkü 😊 0-3 ay 2 tulum 2 kısa bacak tulum 3 tane de takım alicsm kıyafet yetersizliği olmaması için. Geri kalanları 3-6 ay olarak baslicam
2023bebegim moooms hiç bir çocuğumda 0 3 almadım çünkü giydirilmiyor olmuyor onlar erken doğan bebekler için daha uygun bence gününde doğanlar daha çok 3 6 ay alınmalı ben hepsinde beden beden aldım 3 6 ve 6 9 aldım çokta işimi gördüm çünkü çocuklar çok hızlı büyüyor ilk 1 yıl
Papatyaa_01 moooms 13 takım aldım sadece 2 veya 3 tanesi 3-6 ay gerisi 0-3 ay Zıbınlarında 7-8 tanesi 0-3 ay 6 tanesi 3-6 ay yani aslında o kadar minik değil gibi ya 3 aya kadar olur gibi sanki 😂
Papatya24 Ben alt üst takımları yenidoğan aldım tüh küçük mü gelir ki 0-3 ay olanlardan alsaydım keşke gerçi çok da almadım 5 takım aldım millet kaç tane alıyor🙈
Aspenya44 moooms 0 3 ayı anca 1 hafta giydi benimkiler. Ayrıca tulum çok gereksiz 1 hafta anca giyebliyir boy uzayınca bacaklardan kasıyor . Çok tulum almayin . Alt üst takım en mantiklisi bence