Aaaassss busraidkt dua edin inşallah hepimizin kolay doğumları olsun tabi önemli olan artık sağlıkla olsun da yapacak birşey yok, durumum iyi olursa inşallah yazarım size 🙈
Beyybiii Bende 40 tayım bekliyorum yarın belki yatış yapıcaz suniyle başlıcak suniden çok korkuyorum niyeyse sezeryandan da aynı şekilde açılma sancıda yok inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebişlerimize
Nazli08 Bizde 40+2 olduk hiç belirti yok kendi sancılarım başlar inşallah diye dua ediyorum suni sancıyla ilgili çok olumsuz şeyler duydum
Kubrabol0 34_34 eskilerin sözü ne kadar doğrudur bilmem ama duvara sırtını dümdüz yaslayıp oturup bacaklarını uzatınca üst üste yani bacağını katlamadan bacak bacak üstüne atamayınca kanala girmis yaki da dogum demekmiş ben denedim atamiyorum 4 gündür 39+4 teyim
busraidkt Kubrabol0 üst üste atıpta kaldırmaya çalış diyor eskiler eğer kaldıramıyorsan doğum yakın diye … ben bacak bacak üstüne atıyorum fakat kaldıramıyorum geçen haftalar kaldırıyordum
Merveomer34 busraidkt bu hissedilen bir iğne gibi değil bide doğum sancısı çekerken emin ol hiç anlamazsın onu
Kubrabol0 34_34 valla ben denedim cidden yapamıyorum yerinden oynamıyor ayağım gecen haftaya kadar yapabiliyordum
Muhikotu Merveomer34 nasıldı anlatabilir misiniz? 39+4 açılmam sancım hiçbi şeyim yok bu gidişle suni sancı denencek muhtemelen. Merak ediyorum
Merveomer34 Muhikotu bebek hareket etmiyordu yatış yapmıştım bende 9 saat suni sancı aldım 4 cm açıklıkta epidural aldım normal doğum ile oldu şükür gayet güzeldi tabi suni sancı bölümü biraz zorlu ama sonucu herseye değer hayırlısı ile sizde kucağınıza alırsınız inşallah
busraidkt 34_34 ayy inşallah suni sancı ve fitil istemiyorum her şey doğal akışı ile olur hayırlısıyla