Gorkim Eced001 ikiz kızlarım olacak Allah’ın izniyle 12. Hafta da doktorum biri kız biri erkek dedi 16. Haftada ikili testte perintoloji doktoru ikiside kız %70 dedi kendi doktorum ben gördüm erkek dedi 18. Haftada gittim oda kız dedi😅😅
Merveftm İkili taramada doktorum erkek demişti parti yaptık başka doktora gittiğimde 14. Haftada kız denildi 9 gün sonra tekrar kontroe gel yine bakalım dedi dün tekrar kesin kız bebek geliyor dedi. İnşallah detayliya kadar degismez😂😂
Gizem4134 Eced001 ben tam 15 haftalığım bugün gittim cinsiyet sordum doktorum sadece tahminde bulundu (oda ben çok darladım 😂) net bişey söylemedi net bişey söylemek için 18.haftayı beklemen gerek dedi
Eced001 Gizem4134 13 haftalık gittiğimde aynisj oldu çok erken dedi darlayacak durum bırakmadı bugun göreceğim 😂
Esra-06g Mervem- evet erken olunca yanılma oluyor bizde de oldu bende istedim dedi bacak arası boş büyük ihtimal le kız gibi dedi 😊 sonra 15 haftalık özele gittim dedi küçük bir çıkıntı var erkek gibi dedi biz şaşırdık valla 😅 sonra 17 gittim dedi evet erkek gösterdi hatta 🥰 biraz daha bekleyin bence
Mervem- Esra-06g bizimki de yazı tura attım kız dedi 😂tabi ki insan gönlünde yatanı istiyor sağlıkla gelir inşallah
Esra-06g Mervem- Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏 ne hissediyorsunuz genelde hisler doğru çıkıyor benimki öyle oldu 😊
dlkuznnn Eced001 ben 18 de öğrendim oda bebeğin pozisyonu ile alakalı idi kızım sağ olsun 15 de ayaklarını kendine doğru çekmişti göstermemişti. 18 de de göstermedi doktorum baya uğraştı da gördüm.
Eced001 Mgrlkkk strese girdiğim durum tam olarak bu😂 bugün gidiceğim bakalım ne dicek devlette gidiyorum söylemesse yada %deli tahminde bulunursa cumartesiye özele gidiceğim
Esra-06g Eced001 aynen 😅 benim arkadaşım 10 haftalıkken öğrendi cinsiyetini aynı doktora gidiyoruz da 😊