Eced001 doktora gidince bir cinsiyet söyleyip iki hafta sonu değişmesinden korkuyorum 😔😔sizde nasıl oldu?
minikmucizemmmmmm Eced001 15te öğrendim erkek %90 dedi. Bir hafta sonra kontrol var baş çevresine bakalım cinsiyeti netleştirelim dedi😂 konfeti patlatmıştık değişmez heralde
Melekolmak Mgrlkkk devletteki doktor mu ozeldeki mi banada özelde 11 de kız 12 de devlette erkek dediler
Eced001 Mgrlkkk strese girdiğim durum tam olarak bu😂 bugün gidiceğim bakalım ne dicek devlette gidiyorum söylemesse yada %deli tahminde bulunursa cumartesiye özele gidiceğim
cahide_hasbas 12+4 de kız dedi 14+2 de erkek dedi 3 hafta sonra netleştirmek için çağırdı şuan cinsiyetimiz ne bende bilemiyorum o yüzden detaylıyı beklicem sende öyle yapabilirsin
moooms Mysmrt bana da erkek dedi 12+1 de perinatolog bu 13 haftam yine gideceğim bakalım değişmiş mi sanmam ama
nergis_a Eced001 ben devlete gidiyorum canim 13 haftalikken yanilma payim var dedi sonraki haftalarda gittigimde net bir sekilde soyledi cinsiyetini ve doktorum yanilmamis