Duyguucnr Mide bulantısı, kusma, halsizlik, baş ağrısı gibi iğrenç belirtiler oluştu bende. Doktoruma söyledm ikinciyi yaptırmana gerek yok o zmn dedi yaptırmadım
Love13 Duyduğum kadarıyla korkutmak istemem ama çoğu insana tarihi geçmiş aşıları yapmışlar o yüzden toplatılmış bu aşılar. Şu anda yenileri geldi deniyor ama insan tedirgin oluyor ister istemez
Barisbuse Mihsu kaçmanıza gerek yok tetenoz aşıları sağlık bakanlığı tarafından toplatılmaya başlandı. İstemiyorum sizin bu durumdan haberiniz yok mu demeniz yeterli bence
OzGus Barisbuse tarihi geçmiş aşılar toplatilmis ve şimdi tekrar yenileri dağıtıldı vuruyorlar korkulacak bir şey yok bebeğe ya da bize zarar verecek şeyi neden yapsınlar ki önlem amaçlı yapılıyor bu aşı anne ve bebek ölümlerinin önüne geçmek için Allah korusun. Yani aşılar zararlı diye toplatılmamis öyle bir ön yarginiz olmasın.
muallimehanimmom5 OzGus yıllardır vurulan bir aşı ben yaptırmıştım ilk bebeğimde 2 doz da da cok şükür doğdu bir sıkıntı yok şimdiki de inşallah bir şey olmaz
OzGus poyrazin_annesi28 ben de dün yaptırdım ağrı vardı ama gece ateşlenme falan başladı şu aj biraz dhsa iyiyim😔
Aysunackbs OzGus aile hekimim küçükken olduysan gerek yok dedi ama hemşire arayıp çağırdı gitmedim korktum bir sakıncası olur mu acaba yaptırmamamın
OzGus Aysunackbs Canım bu kadar yan etkiye rağmen yaptıracağım sanırım yine çünkü bebeğimi de riske atamam. Doğum anında ne olacağı belli olmaz göbek kordonu kesilirken falan diye endişe ettiğim için yaptırdım ben. Sanırım ben de okulda olmusumdur. Küçükken hatırlamıyorum
elifcicek_07 Son haberlerden sonra bende olmayacağım ikinci dozu hani 10 sene koruyuculuğu vardı neden üst üste yaptırılıyor. Şu gündemdeki olaylar olmasa yaptırırdım ama hiç içimden gelmiyor artık
OzGus elifcicek_07 Benim de sadece kolum acisaydi keşke iki gün hastalık çektim. Ama ikinci doz olmadan da bir etkisi olmuyormuş bilmiyorum ne yapacağım