OzGus Bugün ilk dozu oldum 21+3 gündeyiz ama titreme kol ağrısı vücut ağrısı hepsi var korkuyorum bunları yaşayan oldu mu?
Mihsu OzGus daha kötüleri oldu kızıma hamileyken şimdi ikinciye hamileyim hemşire arıyor ben kaçıyorum
Zehradgdrn OzGus ilkte hiç etki olmadı ikincide kötü oldum halsizlik güçsüzlük resmen ağır grip atlatmiş gibi oldum tüm kemiklerim sızlıyordu yemek yiyince direncsiz kalıyordum uyku hali geliyordu 2 günde geçti çok şükür
segah06 OzGus canım vurundum ve yan etkilerini iki gün çektim. Ateş, kas ağrısı vs vs oldu. Resmen corona aşısında nasıl yan etki yaşadıysam bunda da aynılarını yaşadım.
muallimehanimmom5 OzGus ilk gebeliğimde iki doz olmustum ilki aşırı kol agrısı oldu resmen ağlıyordum Ağrıdan ikinci dozda hiç hissetmedim şimdiki gebeliğimde tek doz vurdular yakın olduğu için aralığı bir iki gün hafif agrı oldu onun dışında bir sıkıntı olmadı
Barisbuse Mihsu kaçmanıza gerek yok tetenoz aşıları sağlık bakanlığı tarafından toplatılmaya başlandı. İstemiyorum sizin bu durumdan haberiniz yok mu demeniz yeterli bence
Sevinc_musti Bende 2 doz aşı oldum ama bi etkisi olmadı şükür sadece dikkat ettim ev işi va yapmadım kendimi yormadım kol ağrısı da yaşamadım o yüzden aşılı kokumun üzerine falan da yatmadım
OzGus symabskrt Neden toplatıldı demişler ki kadın doğum uzmanim da aile hekimi de çok önemli bir aşı olduğunu, vurulmam gerektiğini söyledi
Fundaa17 Geçen ay banada aile hekimliğinde vurdular kol ağrısından başka bir etki olmadı cuma günü tekrar gitmem lazım ikinci doz için inşallah ondada bir yan etki olmaz
OzGus segah06 evet ben de öyle covid aşıyla aynı etkiler oldu bakalım ne zaman geçecek parol alsam sorun olur mu?
Hhnurrr Bende dün ikinci dozumu oldum kolum çok ağrıyor şişmiş elim kolum ilk bu kadar olmadı kaldıramıyorum bile
OzGus muallimehanimmom5 Bebeğe kötü bir etkisi olmuyor değil mi? Hiç bilmiyordum böyle olacağımı hala kötüyüm 😔
muallimehanimmom5 OzGus yıllardır vurulan bir aşı ben yaptırmıştım ilk bebeğimde 2 doz da da cok şükür doğdu bir sıkıntı yok şimdiki de inşallah bir şey olmaz