Denos moooms Valla 8 ci aya girdik ama gören karnın beş yada altı aylık diyor Büyüdü ama bir türlü tam büyütemedim 🥲😅
poyrazin_annesi28 moooms Evet canım o haftalarda bende de o şekilde belirdi 😊 Şuan 18 haftalığım hamileliğim belli oluyo karnımdan 😊
gzl_2320 moooms ben 13. Haftamdayken pantalonlarım çok sıkmaya başladı 14. Haftalarımda artık giyemiyodum. 15. Haftamda göbeğim çıktı şuan 20 haftalığım büyüdü baya karnım kocaman olmaya başladı şimdiden😅
Tubammtekin Haftamdan sonra mevcut pantolonlarımın düğmelerini kapatamadım😂😂 iç karnım hiç yok sanki şuan 12. Haftadayız ve belli ediyoruz kendimizi☺️
Hummm Tubammtekin Tubammtekin Ben de 10.haftaya girmek üzereyim ve pantolonlar belden sıkmaya başladı.🙃
Yasemini1665 16hafta ile 17 hafta arası yağ gibiydi göbeğim normalde dümdüzdü göbeğim 20+1im Şuan baya yuvarlaklaştı iç karnımız genişmiş bebeğimin kilosu boyuda çok güzel ilerliyor
Semyyy moooms bende hala hic bisey yok valla 3.ayimiza gircez :)) goruyorum kimisinde bellli oluyor 11 12 haftalikken bende hic yok acaba beslenemiyo mu bebis diye dusunuyorum
Rabia04_09 moooms benim 12 haftalıkken büyümeye başladı şu an 19 haftalığım eşim ha doğurdun ha doğuracaksın diye dalga geçiyor 😅
Petito35 moooms ilk hamileliğimde 5. Aydan itibaren büyümeye başlamıştı Bunda ikinci aydan beri belli 12+3 şuan
Defnesa 28.haftadan sonra çıkmaya başladı ama hala otobüste bile kimse farketmiyor :) şu anda 31 haftalık olduk