2_evlatyolda Neslihan5521 yeşil çay bebege zarar vermez mi doktorunuza sordunuz mu bende içmek istiyorum da o yüzden sordum
Bzdmr 2_evlatyolda 5. Ayimda tam belli olmuştu hamile oldugum şimdi 8. Ayima girdim hareket etmekte zorlanıyorum o zaman hevesle bı büyüse karnım diyordum şimdi çok zor geliyor hayırlısıyla bı dogursaydim diyorum 🤭
SerapBagci moooms 8. Aya girdikten sonra anladım hamile olduğumu 😂 şuan hiç bir kıyafetim olmuyor ve doğsun diye dua ediyorum artık 39+6 🫶🏼😂
zeynepaylaipek moooms 27 haftalardan sonra karnım hamile karnı gibi belli oldu. Benim hep geç çıkıyor küçük oluyor karnım son bir ay devasaoluyor
Ma-nolya05 15 haftadayım bizimde karnımız büyümedi cok az bir şey çıktı herkes durmadan çocuğu besleyemiyor musun felan diyor normal mi ya 🤦♀️
meraklianneadayi23 moooms 6.aydan sonra büyümeye başladı ama bebeğimin cinsiyeti kız karnım çok yayvan büyüyor top gibi bir karnım yok hala 32.haftamdayım 🤭
Snglseyma moooms 31 haftada büyüdü aniden öncesinde hiç yoktu göbeğim herkes emin misin bebek var diye bi anda büyüdü
Suasli 22 +2 deyim karnım yeni belli ama midem daha büyük duruyor kızlar sizde de böyle mi ya bendr mi anormallik var 🙄
Esved Haftadayım ama dün giydiğim pantalonumun düğmesi kapanmadı karnım şiş duruyo ama bu haftada çıkması imkansız heralde🤷🏼♀️
Niidos Esved o haftalarda felaket bir gaz ve şişkinlik vardı bende, onun etkisidir ve yabana atma azda olsa büyüyor🤭🤭
Simay13 İlk haftalarda gazdan dolayi davul gibi şişmiştim. Sonradan gitti o şişkinlik. Şuan 17+4 günlük gebeyim. Karnım varla yok arasi. 😁😁
busrabrbr 12+2 aslında ve pantolonlarım olmuyor sıkıyor , kilo da almadım hatta 2 kilo da verdim. Alt karnım baya şişti ben de anlamadım ama baya belli oluyor yAni