Kagan_pasa2 Sutun gelmemesine karsi mama alan var mi??? Hangi markayi aldiniz?? Almazsak hastaneden mi veriyorlar?? Kafamda deli sorular 😊😊😊 son 5 gün
Nurerdogan Kagan_pasa2 ben mama almamıştım göğsümü gelip kontrol ettikten sonra eşime hipp mama aldırdılar ve memnunum mamadan canım benim
HalisEbruoban Kagan_pasa2 canım hurma ye komposto ıc benım hemen sutum geldı mama almadım altı ayda anne sutu aldı sadece sezeryan oldum
YavuzunSelini Kagan_pasa2 Hayir gelmedi zaten benim sutum de azmıs dogdugundan beri mama tavsiyeside veriyorum ben
Nergiz31 Canım zaten mamayı da kaşık olarak verin ben sma var onu aldim internette mühendisinoglu var ordan epey bi araştırma yaparak aldım sma yi da kiminde şeker kiminde nişasta var yazmış olumlu yada olumsuz sonucu ordan öğrenebilirsin ve merak ettiğin seyleri de sağlıklı doğumların olsun
Kagan_pasa2 Nergiz31 suan devam edip etmicemi bilmedigim için tedbir amacli alsam mi diye dusundum ama gerekli gorulurse o an alinir oyleyse. Çok tşk ederim umarim gerek kalmaz
Nergiz31 Kagan_pasa2 canim eğer sezeryan olacaksa gerekli mama benim arkadasım şutu gelmedi 2 gün mama verdiler ki hala doymuyor bebek o yüzden mama kullanıyor kaşıkla akşamları bence elinde olsun derim küçük bi şişe
Nurerdogan Kagan_pasa2 mama meme karışık canım benim ikisini de veriyorum çünkü bazen sütüm olmuyo çocuğum aç kalmasın diye vermek zorunda kalıyorum sütüm varken de sadece geceleri veriyorum iyice süt biriksin ki sabah emdiğinde doysun
Kagan_pasa2 [bilinmeyen] aç kaldigini nerden anladiniz???? Gercekten de yenidogan bebegin midesi o kadar.
Nergiz31 Kagan_pasa2 evet evet canim bu mamaları sadece biberonla değil de kaşıkla yedirirsen anne memesini tutar ama biberona alışırsa zaten cuk cuk yer hemen doyar ve memeyi tutmuyor doğduklarında oynatmaya başlıyorlar merak etme 😀
Kagan_pasa2 HalisEbruoban bu hurma ve kompostoyu hasteneye mi goturmeliyim çünku eve gelmek 2 günü buluyor
Gulerr Slm kızlar özel hastaneler mama veriyo ama devlet vermiyo sezeryandan sonra süt hemen gelmiyo ve bebek beslenme sarılıgı olup kilo kaybı yaşıyo yanınızda mama bulunsun ama mama verirken de mutlaka emzirin mama versenizde sonrasında emziri n
Ireem20 Kagan_pasa2 Benim sütüm vardi fakat bebegim memeyi kabul etmiyordu. Hastaneden mama veriyorlar.. Bebegime aptamil vermişlerdi
HalisEbruoban Kagan_pasa2 ben hurmayı doguma gıdene kadar hep yedım kompostoyuda hastaneye gorurdum dogumdan once ıcmeye baslayabılırsın canım bıde kayısı ıcersen kabızlıkta yasamazsın 😀