Dilaraanl 15 olduk hala belirtimiz yok sessiz sakin bir hamileliğe devam😂 sizlerin nasıl geciyor kızlarrr🥰
35ilknur35 Dilaraanl kaşık ve bel ağrısı oldu bugün bende de normal mi bu haftada acaba korktum açıkçası
Dilaraanl 27ozlem kız varya bende öyle en başından beri😂 bazen korkuyorum bazen kendimi rahatlatıyorum 😂 belli oldu mu karnınnnn
27ozlem Dilaraanl ben de çok korkmuştum 4 gün önce doktora giderken bile kesin çocuğa bişey oldu diyerek gittim ama içerde kıpır kıpır ediyordu ☺️ Baya belli olmaya başladı sürekli aynaya bakıyorum artık ☺️
momlife317 27ozlem benim bel agrim cok kotuydu hepsi gecti sukur kizimdada 4 4.5 ay sonra gecmisti :)
27ozlem Dilaraanl o hareket edişlerini görünce insan bir an önce hissedebilmek istiyor 😊 ama ilk gebeliğim olduğu için 20 haftada anca olur herhalde
momlife317 27ozlem saglikla alalim kucagimiza bunu tam hissetmedim daha ama kizimda sanki icimden balik kayiyoyrdu :)
27ozlem Dilaraanl ben üniversite hastanesine gittim orda denk gelen doktor çok genç ve yeniydi baya baktı ama seçemedi 😄
27ozlem Dilaraanl karnım daha baya yumuşak diye başlamadım açıkçası gerginleşmeye başlayınca kullanırım diye düşündüm