fdm12 12345mh 42 kadar beklemiş bana 41 dedi bakalım en son sağ salim ikinizde kurtulun inşallah canım 🤲🏻🤗
fdm12 Gamzeylmaz28 ya işte yapmadı için mi sancım yok öyle diyen de var yapsa sancın gelir diyende var kontroller 3 günde 1 oldu artık
Gamzeylmaz28 fdm12 peki randevu yla mı gidiyorsun yoksa randevu mu alıyorsun , bana her hafta dedi ama randevu alman lazım dedi 🤦🏼♀️
fdm12 Gamzeylmaz28 sabah gitmem lazım randevusuz o zaman bakiyo doktorum ama ben hep randevuyla gittim erken gitmek istemedim için
Gamzeylmaz28 12345mh ben şimdiden bile ne zaman gelecek diye merak ediyorum 2,3 hafta nasıl beklicez aaayy 😅😅😅
12345mh Gamzeylmaz28 valla son haftalar geçmiyor ya bende şuan korka korka persembe gününü bekliyorum:/
Emine_ srnglcskn ilk bebeğimi devlette doğurdum ama hiç çatı muayenesi falan yapılmadı. Her hafta bir stresle gidiyordum belki bu sefer yapılır diye ama o doğumhaneye çıkana kadar bakılmadı
Gamzeylmaz28 fdm12 uygulama 15 gün ara gecmesi lazım diye randevu vermiyor , bende napcam bilmiyorum gittiğim yer ayaktan alırmı bilmiyorum
12345mh Gamzeylmaz28 ilk doğumum ve devlette olacağım üstüne suni sancı ile ister istemez panik oluyorsun😑😀
Annecim58 srnglcskn ben de devlette yaptım ilk oğlumu hiç çatı muayenesi yapmadılar normal doğum yaptım 2.hamileligim bunda yaparlar mı bilmiyorum