Petito35 poncikella99 olabilir bünyeden bünyeye farkta olabilir ama etrafım da doğum yapmış bi çok insanda kaldı maalesef
Baymehal poncikella99 kuzum korkutmak istemem ama normal doğumda ıkınmadan dolayı popoda yırtılma çatlama oluyor kabız olmamaya dikkat et inşaallah geçer
Aysershn44 poncikella99 hayır vajinaya bile yapıyorlar gebe kalmak isteyenler için çok şaşırmıştım ürkütücü de geldi aslında ama insan şifa için denemek istiyor herseyide yapıyor rabbim acilinden sifa versin aklınızda bulunsun
elaanur poncikella99 bndede var bu gebelikte iki defa oldu ama nasıl bi ağrı iyi gelenn tek şey bnce zeytinyagı hakiki olacak sürdiğüm gbi diğer gün hafifledi sabah öğlen akşm sürdm
poncikella99 elaanur doktor krem yazdi bakalim gebelijte de emzirmede de kullaniliyormus onu deneyecegim
papatya12345 İğrenç bir ağrısı var üstelik ben kabız olmadığım halde oluştu doktorum procto glyvenol diye bir krem verdi birde kantaron ve zeytinyağı sürdüm ben çok faydasını gördüm. Rabbim safi ismiyle şifa versin hepimize