poncikella99 Gebelikten once sadece arada kabizlik problemim vardi. Ama 33.haftada inanilmaz bir hemoroid olustu. Canimi cok acitiyor. Kabizlik, kanama, oturamama… Var mi sizde de boyle problem? Varsa da gebelikten sonra gecti mi, neler yaptiniz??
Baymehal poncikella99 hemoroid ve popo yırtılması doğumdan sonra oluştu ayy tuvalete gitmeye korkuyordum ki hala geçmedi millet ısırgan otu ve sıcak su diyor onları yap derim
Aselsmoms poncikella99 off bende de vardı hamilelikten önce şimdi de çıktı dışarıya kaç gündür ağrı acı yapıyor 🥺 35+0 olduk bizde kanama kabızlık yok çok şükür ama oturamıyorum uyuyamıyorum😥
Petito35 poncikella99 ilk hamileliğim de olmuştu sonra sadece regl olacağım zaman çıkıyordu. Tekrar hamileyim bi sorun yaşamadım ama ilerleyen zaman da olacak gibi
elaanur poncikella99 bndede var bu gebelikte iki defa oldu ama nasıl bi ağrı iyi gelenn tek şey bnce zeytinyagı hakiki olacak sürdiğüm gbi diğer gün hafifledi sabah öğlen akşm sürdm
poncikella99 Aselsmoms progestan ve demir ilaci kullaniyorum onlar kabizlik yapiyormus oma bagli olarak da bu oldu galiba kabizlij yoksa sanslisin aman olmamaya cok dikkat et ikimmak zorunda kalmak cok kotu
Baymehal poncikella99 evet doğumdan sonra yapılıyor sıcak suyu şimdi yapma ki foğumunu tetiklemesin canım doktoruna sor krem vs varsa kullanırsın sonra ameliyat olursun aldırırsın ben ameliyat olmıcam korktuğum için 😅
Aselsmoms poncikella99 ayy doktoruna sorsan belki başka ilaç verir canım kabız yapmayan 🥺 halini anliyorum aynı şeyi yaşıyoruz çünkü sıcak su dediler yapamadım doğumu tetikleyeceği için sirke zeytinyağı sürdüm fayda.yok haftaya pazartesi doktoruma dayanamadığımı söyleyip krem istiycem 😥
poncikella99 Baymehal cekmek de zorr internetten okudum dogumdan sonra gecebilir yaziyor insaallah tez zamanda gecer🙃
poncikella99 Aysershn44 aaa onu duymamistim ameliyattan once iyi bi secenek olabilir ama ay ne biliyim tam oraya da kacmaz heralde dimi bi fikrim de yok ama🙈🙈
Baymehal poncikella99 kuzum korkutmak istemem ama normal doğumda ıkınmadan dolayı popoda yırtılma çatlama oluyor kabız olmamaya dikkat et inşaallah geçer
poncikella99 Aselsmoms benim de persembe randevum o zaman sorayim diyorum bi ilac duydum hemoclin diye bi onu arastircam
Aysershn44 poncikella99 hayır vajinaya bile yapıyorlar gebe kalmak isteyenler için çok şaşırmıştım ürkütücü de geldi aslında ama insan şifa için denemek istiyor herseyide yapıyor rabbim acilinden sifa versin aklınızda bulunsun
Aselsmoms poncikella99 bende çok duydum internette canım hamileyken kullanılan iyi gelen o yüzden istiycem pazartesi günü ya ne beter biseymis kalkarken otururken yatarken zulüm resmen
poncikella99 Aselsmoms hic ilac bir sey kullanmamaya calisiyorum ben de dayanabildigim kadar dayanacagim gecmezse mecbur ilac😒
Aselsmoms poncikella99 bende istemiyorum ilac kullanmayı ama dayanamıyorum dişimi sıkıyorum ama yok illet ettirdi mecbur kullanacağız canım 🥺
poncikella99 Petito35 demek tekrarlayabiliyor ben de kabiz olmasaydim cok da kotu degildim ama bi kere kabizlik bitiriyo
Petito35 poncikella99 olabilir bünyeden bünyeye farkta olabilir ama etrafım da doğum yapmış bi çok insanda kaldı maalesef