mysweetbabyy Yesraan mart sonu inşallah sabirsizlik yok valla sag salim atlatayım su süreci diye yüreğim ağzımda geçiriyorum
Ilahem Yesraan mart 20 sezeryan olucam ve 2.gebeliyim.birinci sezeryan cok zordu ikincide zor gecer diye korkuyorum.ama bir an once olsun istiyirom.hamilekde alerjik rinit oldum ve doktor bebek oldukdan sonra gecmezse ilac kullana bileceyimi soyledi.cok zorladi bu gebelik beni😪
Skrn1 Yesraan 29+1iz bizde ama bebişim makat geliş duruyor usg 21 Mart doğum gösteriyor burası da öyle ama bence sezaryenle daha önce alınacak duruş yüzünden 🙃
deryaumay20 mysweetbabyy ay bende öyleyim ya bir yandan diyorum kavuşayim ama yüreğim her karın ağrısında vs ağzımda yani sürekli diken üstünde gibiyim :(
Tugbatatli Bende 29 haftam sezaryan olcagi icin insllah mart sonunu beklemeyiz kizigami alirim kucagima ❤️
Yesraan Ilahem canım ben de oldu biti alerjik rinitim normal doğumda nefese çok ihtiyacım olucak hep tıkalı bir burun 👃 rabbim yar ve yardımcımiz olsun😒😒😒
Kubrakck2222 Ilahem kaç haftalıksınız acaba benim doktorum hiç sezaryen veya normal olur demedi bahsetmedi doğumdan açıkçası bende panik atak var sezaryen istiyorum ama bi türlü konuşamadık, 27+3üz şu an siz kaçıncı haftadasınız 🥰
Emanetimi_bekliyorum Yesraan benim de mart sonu inşallah sağlıklı gelsin hayırlısı ile ama günler geçmiyor 😪
ENU Bizde 29 haftalığız nasipse martın ilk 2 haftası içinde doğum gözüküyor 🥰 sizler doktorunuzla doğum için ne zaman konuştunuz ? ben Perşembe günü gidicem henüz hiç doğumla alakalı konuşmadık normal yada sezaryen mı olacak bilmiyorum 🤷🏼♀️
bebek_firarda ENU benimde martın ilk iki haftası görünüyo. 29+3 üz ve bizde hiç konuşmadık doğumu. Acaba biz mi geç kaldık konuşmak için yoksa onlar mı aceleci😂
merveiyd Yesraan Tam 29+0’ız oğlumla 🥰 Heyecan, merak, korku hepsini yaşıyorum günden güne. İçimde hareketleri arttıkça daha da sabırsızlanıyorum, rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı ❤️
Ilahem Kubrakck2222 28+2 haftaligim.birinci hamileliyim yuksek tansiyon sebebi ile sezeryana alindim 2.hamileiyimde cok erken kaldim bebeyim daha 14 aylik o yuzden sezeryan olucam yine.ama sizin hic bir sorunuz olmasa kendiniz dogura bilirsiniz.doktorunuz daha iyisini bilir.nasil doguruyorsaniz dogurun yeterki saglikli olun sizde bebeyinizde🌸